Tuincentrum Weerselo

Tuincentrum Weerselo, Heerdink een optie?

Bent u op zoek naar het mooiste tuincentrum in omgeving Weerselo? Kom dan naar Tuincentrum Heerdink. Al sinds 1980 zijn wij hét tuincentrum voor Weerselo en omstreken. Bij ons vindt u zeer veel verschillende soorten groen, maar ook de mooiste accessoires voor in uw tuin en in huis. Vriendelijke medewerkers met verstand van uw tuin zorgen ervoor dat u altijd perfect geholpen wordt.

Het enige tuincentrum rondom Weerselo met eigen kwekerij

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen uit de wijde regio ons graag bezoeken, is onze eigen kwekerij. Wij zijn het enige tuincentrum nabij Weerselo dat een groot gedeelte van de bomen en planten zelf kweekt. Daar zijn wij trots op. Het hele jaar door kweken wij honderden verschillende soorten van topkwaliteit.

Ons hoveniersbedrijf helpt u graag

In ons tuincentrum kunt u alles vinden wat u zoekt voor uw tuin. Wij zijn er voor iedereen met groene vingers, maar zijn u ook graag van dienst met ons eigen hoveniersbedrijf. U kunt of wilt wellicht niet alle werkzaamheden in uw tuin zelf uitvoeren. Onze hoveniers staan voor u klaar. Wij zijn dus meer dan alleen een tuincentrum voor Weerselo en omgeving. Ons hoveniersbedrijf kunt u inschakelen voor:

Wilt u een prachtige nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen? Wij zorgen voor een geavanceerd 3D ontwerp van uw nieuwe tuin, zodat u hier alvast digitaal doorheen kunt lopen. Op het gebied van schuttingen en overkappingen bieden wij u verregaand maatwerk. Wij beschikken over een eigen bouwkundig ingenieur die voor u op maat gemaakte ontwerpen vervaardigt.

Tuingereedschap van A-kwaliteit

Uw tuin heeft onderhoud nodig. Dat gaat het beste met kwalitatief tuingereedschap. Tuincentrum Heerdink levert kwaliteit van bekende A-merken. Wij hebben een zeer groot aanbod aan tuingereedschap. Onze medewerkers kunnen u hier alles over vertellen en al uw vragen beantwoorden. Bent u op zoek naar een specifiek gereedschap dat wij niet op voorraad hebben? In veel gevallen kunnen wij dit voor u bestellen.

Woondecoraties voor in uw tuin en in huis

U zult niet snel een tuincentrum nabij Weerselo vinden met zo’n mooie en grote afdeling woondecoraties als die van ons. Of u nu op zoek bent naar fraaie accessoires voor in de tuin of in huis: wij bieden prachtige items voor elke smaak en stijl. Zo vindt u in ons tuincentrum onder andere sierkussens, kaarsen, maar ook prachtige snijbloemen voor binnen in huis. Onze potterie biedt alle soorten potten voor al uw planten. Twee maal per jaar wisselt onze collectie. U zult hierin altijd de laatste woon- en tuintrends vinden. Natuurlijk blijven tijdloze accessoires hier ook altijd in vertegenwoordigd.

Ook in onze afdeling met woondecoraties kunt u onze medewerkers vanzelfsprekend om advies vragen. Zij helpen u graag met het vinden van de juiste accessoires en denken met u mee.

Wees welkom van maandag tot en met zaterdag

U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in het mooiste tuincentrum voor Weerselo en omstreken. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen.

tuincentrum heerdink weerselo
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 17 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug