Tuincentrum Deurningen

Tuincentrum Deurningen, Heerdink is vlakbij

Tuincentrum Heerdink is het tuincentrum voor Deurningen en omgeving. U vindt ons tuincentrum in Geesteren, op slechts twintig minuten rijden van Deurningen. Ons fraaie aanbod aan onder andere tuinplanten, maar ook kamerplanten maakt de rit zeker de moeite waard. Bij ons kunt u terecht voor uw tuin en uw interieur. Uiteraard ook voor inspiratie en kundig advies.

Het tuincentrum voor de regio Deurningen, sinds 1980

Tuincentrum Heerdink opende al in 1980 de deuren en is sindsdien uitgegroeid tot een populair tuincentrum voor Deurningen en de wijde regio. Wist u dat wij veel van onze planten zelf kweken in onze eigen kwekerij? Wij zijn meer dan een tuincentrum alleen. Zo kunt u ons inschakelen als hoveniersbedrijf voor het ontwerp en de aanleg van de fraaiste tuinen. Dit maakt ons tot uw totaalpartner op tuingebied.

Een bezoek staat altijd garant voor inspiratie

In ons grote tuincentrum vindt u al het groen voor binnen en buiten. Of u nu op zoek bent naar een mooie boom voor in uw tuin, sierlijke planten (ook voor bij de vijver) of zelfs snijbloemen voor binnen: u vindt het allemaal onder één dak. Een bezoek aan Tuincentrum Heerdink is altijd inspirerend. In ons grote assortiment vindt u altijd wat u zoekt.

Altijd kundig advies

Een belangrijke reden waarom wij zijn uitgegroeid tot een populair tuincentrum voor Deurningen en omgeving, is omdat wij beschikken over zeer kundige medewerkers. Al onze medewerkers kunnen u perfect van advies voorzien. U kunt met al uw vragen over uw tuin bij hen terecht. Zij helpen u met plezier en kunnen u opties laten zien die passen bij uw smaak of waar u naar op zoek bent.

Leuk voor uzelf en voor een ander

Een bezoek aan ons tuincentrum is leuk voor uzelf, maar ook voor een ander. Neem iemand mee, of geef iemand de mogelijkheid om iets moois voor in de tuin of in huis uit te kiezen. Wij accepteren namelijk VVV-cadeaukaarten, VVV-bonnen, de Bloemen-cadeaukaart en de Euroflorist cadeaubon. Ook verkopen wij eigen cadeaubonnen.

Alle toebehoren voor uw tuin en woondecoraties

Naast de fraaiste binnen- en buitenplanten, vindt u bij ons ook alle toebehoren voor uw tuin. Wij bieden u namelijk tuingereedschap en -accessoires van gerenommeerde A-merken zoals Gardena, Felco en Wolf.

Wie aandacht aan de tuin besteedt, besteedt zeer waarschijnlijk ook aandacht aan zijn/haar interieur. Daarom vindt u in ons tuincentrum ook trendy woondecoraties. We hebben doorlopend een prachtige collectie trendy woondecoraties en -accessoires voor u, waaronder kussens, kaarsen en potten.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons tuincentrum. Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend. Hier vindt u onze openingstijden. Hebt u een vraag, neem dan gerust contact met ons op.

Anderen zochten naar:

Tuincentrum Almelo
Tuincentrum Enschede
Tuincentrum Denekamp
Tuincentrum Coevorden
Tuincentrum Hardenberg
Tuincentrum Tubbergen
Tuincentrum Hengelo

tuincentrum heerdink deurningen
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 17 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Terug