Tuincentrum Ootmarsum

Tuincentrum Ootmarsum, Heerdink helpt u graag

Het mooiste tuincentrum van Ootmarsum vindt u een stukje verderop, op slechts een kwartiertje rijden in Geesteren. Hier vindt u namelijk al sinds 1980 Tuincentrum Heerdink. Wij zijn het tuincentrum voor liefhebbers van groen, maar bieden u nog veel meer. Vanzelfsprekend vindt u bij ons de mooiste bomen, planten en bloemen. Wij zijn in de loop der jaren echter uitgegroeid tot een tuincentrum dat u ook alles biedt op het gebied van accessoires, woondecoraties, tuingereedschap en nog veel meer. Kom langs, raak geïnspireerd en vind precies wat u zoekt.

Het tuincentrum voor Ootmarsum met eigen kwekerij

In de meer dan veertig jaar dat wij bestaan, hebben wij bekendheid gegenereerd in de wijde regio. Natuurlijk heeft dat te maken met onze kwaliteit en ons riante aanbod. Maar ook met het bijzondere aspect van ons aanbod. Ons tuincentrum beschikt namelijk over een eigen kwekerij. In deze kwekerij kweken wij het hele jaar rond honderden bomen, planten en bloemen. Deze vindt u uiteraard terug in ons aanbod. Omdat wij zoveel van ons groen zelf kweken, hebben wij perfecte controle op de kwaliteit. En dat merkt u. 

Hulp van ons hoveniersbedrijf

Soms bezoekt u een tuincentrum voor het kopen van groen of accessoires waarmee u zelf aan de slag kunt. Het is heerlijk om zelf te tuinieren. Het kan echter ook zo zijn dat u een wens of behoefte heeft die vraagt om hulp van een specialist. Ook daarom zijn wij het nummer één tuincentrum in regio Ootmarsum. Wij beschikken namelijk over ons eigen hoveniersbedrijf. Onze eigen specialisten helpen u graag met onder andere:

Neem gerust contact met ons op of vraag een van onze medewerkers in het tuincentrum om meer informatie.

Tuingereedschap voor de doe het zelver

Voor alle tuinwerkzaamheden die u zelf wilt doen, bieden wij u a-kwaliteit tuingereedschap van gerenommeerde merken als Talen Tools en Gardena. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers kunnen niet alleen al uw vragen over het groen in uw tuin beantwoorden; zij zijn u ook van dienst met informatie en advies over tuingereedschap en -accessoires.

Maak kennis met onze lifestyle accessoires

Als allround tuincentrum voor Ootmarsum vindt u bij ons alles voor in uw tuin en zelfs de fraaiste accessoires voor in uw huis. Zo staan wij onder andere bekend om onze eigen potterie en hebben wij daarnaast ook nog eens een complete afdeling met prachtige woondecoraties waaronder kussens, kaarsen, lantaarns en nog veel meer. Elk seizoen wisselt onze collectie. Zowel de liefhebber van tijdloze accessoires als mensen die op zoek zijn naar de laatste woon- en tuintrends komen bij ons aan hun trekken.

Zes dagen per week geopend

U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in het leukste tuincentrum van Ootmarsum en omstreken. Wij zijn tevens op koopavonden en koopzondagen geopend. Trek gerust de tijd uit om uitgebreid rond te kijken in ons tuincentrum, of neem gezellig iemand mee. Voor onze vaste klanten is er een spaarapp en ook accepteren wij diverse soorten cadeaubonnen. Wij verkopen eveneens onze eigen cadeaubonnen. Zo kunt u een bezoek aan ons tuincentrum ook cadeau doen.

Anderen zochten naar:

Tuincentrum Almelo
Tuincentrum Deurningen
Tuincentrum Hengelo
Tuincentrum Tubbergen
Tuincentrum Enschede
Tuincentrum Denekamp
Tuincentrum Coevorden
Tuincentrum Hardenberg

tuincentrum heerdink Ootmarsum
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 24 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug