Tuincentrum Emmen

Tuincentrum Emmen, kom eens naar Heerdink

Bent u op zoek naar het mooiste tuincentrum in Emmen? Dan kunt u natuurlijk in Emmen zelf kijken. Of u doet wat veel mensen in Emmen al eerder hebben gedaan: uw zoektocht een klein beetje uitbreiden. Het mooiste tuincentrum voor Emmen en omstreken vindt u namelijk in Geesteren. Daar vindt u Tuincentrum Heerdink. U bent een uurtje onderweg, maar wij verzekeren u dat de rit absoluut de moeite waard zal zijn. Wij bieden u alles wat u zoekt om een hele middag lang te genieten, inspiratie op te doen en weer naar huis te gaan met de mooiste spullen voor uw tuin en woning.

Waarom wij ook het tuincentrum voor Emmen zijn

Wij begrijpen dat wij met overtuigende redenen moeten komen om voor u interessant te zijn. Wij vertellen u graag waarom wij ook het tuincentrum voor Emmen zijn, ondanks dat wij niet direct om de hoek te vinden zijn. Tuincentrum Heerdink maakt al sinds 1980 indruk met een eigen kwekerij. Veel van de planten en bomen die u in ons tuincentrum ziet, zijn door ons zelf gekweekt. Wij garanderen u de hoogste kwaliteit. Bovendien kunnen onze vriendelijke medewerkers u alles vertellen over ons groen. 

Ons hoveniersbedrijf zorgt voor uw droomtuin

Wij zijn meer dan een tuincentrum alleen. Zo hebben wij ook ons eigen hoveniersbedrijf. Dat kunt u van lang niet elke tuincentrum in Emmen zeggen. Wilt u werk laten maken van de tuin waar u altijd al van droomde? Kom dan langs bij ons. Maak een afspraak en wij nemen graag onder het genot van een kopje koffie de tijd om al uw wensen en eisen te bespreken. Dit zetten wij vervolgens om in een fraai 3D ontwerp.

Zoals u van een goed hoveniersbedrijf mag verwachten, ontwerpen wij uw tuin en zorgen wij voor prachtig groen. Dat is echter niet alles. Wij kunnen u van dienst zijn met:

Bij het ontwerpen van overkappingen kunnen wij u zelfs maatwerk bieden. Onze eigen bouwkundig ingenieur ontwerpt een overkapping voor u die precies wordt zoals u wilt, bijvoorbeeld in combinatie met een tuinhuis. Ook op het gebied van schuttingen bieden wij u zeer veel keuze dankzij een assortiment met een grote hoeveelheid verschillende schuttingdelen.

Het beste tuingereedschap

Voor wie graag in de tuin werkt, bieden wij een hoogwaardig aanbod aan tuingereedschap van a-merken. Wat geldt voor ons groen, geldt ook voor ons gereedschap: wij willen u enkel de hoogste kwaliteit bieden. Stel ook gerust uw vragen aan onze medewerkers. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en vaak ook specifieke producten bestellen.

Vind de mooiste woondecoraties

Een andere belangrijke reden waarom wij ook het nummer een tuincentrum voor Emmen zijn, is onze afdeling met woondecoraties. In deze lifestyle afdeling vindt u de mooiste spullen voor uw terras en in huis. Zeer bekend is onze potterie met alle soorten en formaten potten voor uw planten, maar ook bieden wij u prachtige snijbloemen, kamerplanten en trendy accessoires zoals kussens, kaarsen en lantaarns. Onze collectie wisselt twee keer per jaar en blijft zo altijd interessant.

Zes dagen per week geopend

U bent van maandag tot en met zaterdag welkom om zelf te ervaren waarom wij ook voor u het leukste tuincentrum voor Emmen zijn. U kunt in ons tuincentrum gebruikmaken van veel verschillende cadeaubonnen. Wij verkopen ook onze eigen cadeaukaarten en hebben een spaarsysteem voor vaste klanten. Wij hopen u snel te mogen begroeten.

tuincentrum heerdink emmen
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag dinsdag 27 februari geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug