Tuincentrum Den Ham

Tuincentrum Den Ham, kom langs bij Heerdink

Zoekt u een tuincentrum in Den Ham? Rijd dan een klein stukje door naar Geesteren. Hier vindt u namelijk Tuincentrum Heerdink. Al sinds 1980 is Tuincentrum Heerdink een geliefd tuincentrum met een focus op kwaliteit en service. Dat doen wij onder andere met behulp van onze eigen kwekerij en ons eigen hoveniersbedrijf. Maar natuurlijk vindt u bij ons ook de mooiste bloemen, bomen en planten voor uw tuin. Een bezoek aan ons tuincentrum staat garant voor een geslaagde ochtend of middag. Ook wanneer u op zoek bent naar mooie woondecoraties.

Het tuincentrum nabij Den Ham met eigen kwekerij

Een belangrijke reden waarom wij zijn uitgegroeid tot misschien wel het populairste tuincentrum nabij Den Ham, is onze eigen kwekerij. Het hele jaar door kweken wij hier honderden soorten planten en bomen. Zo bieden wij u niet alleen een zeer ruim assortiment, maar ook topkwaliteit. Wij kennen immers de herkomst van ons groen. 

Ons hoveniersbedrijf staat voor u klaar

Voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van een prachtige nieuwe tuin kunt u terecht bij ons eigen hoveniersbedrijf. Vraag een van onze medewerkers om meer informatie of maak van tevoren een afspraak. Wij nemen dan graag de tijd om uw wensen en eisen te bespreken. Onze hoveniers kunnen alles voor u verzorgen. Van het eerste idee tot het plaatsen van de laatste plant. Wij kunnen u van dienst zijn met onder andere:

Wij beschikken over een eigen bouwkundig ingenieur die voor u een op maat gemaakte overkapping kan ontwerpen. Al dan niet in combinatie met een tuinhuis. Ook op het gebied van schuttingen bieden wij u alle mogelijkheden om een uitstraling te creëren die helemaal bij u past.

Kwalitatief tuingereedschap

Natuurlijk kunt u in ons tuincentrum nabij Den Ham terecht voor het aanschaffen van al het  tuingereedschap dat u nodig heeft. In ons assortiment vindt u alleen maar gereedschap van kwalitatieve A-merken. Wij helpen de hobbytuinierder met alles wat hij/zij zoekt. Ons assortiment is zeer uitgebreid, maar desondanks kan het een keer voorkomen dat u niet vindt wat u zoekt. Spreek gerust een van onze medewerkers aan. In veel gevallen kunnen wij namelijk specifiek gereedschap voor u bestellen.

Een eigen afdeling met woondecoraties

Als modern tuincentrum voor Den Ham en omstreken bieden wij u niet alleen planten, bomen, bloemen en tuingereedschap. Ook voor fraaie woondecoraties kunt u in een geheel eigen afdeling terecht. Twee keer per jaar wordt de collectie veranderd en kunt u genieten van de laatste trends op het gebied van accessoires voor uw huis en tuin. Dit geldt ook voor onze potterie. Vraag gerust een medewerker om hulp of advies: zij helpen u graag.

Zes dagen per week geopend

U bent van maandag tot en met zaterdag welkom in ons tuincentrum nabij Den Ham. Wij staan voor u klaar en kijken uit naar uw bezoek.

tuincentrum heerdink den ham
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 24 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug