Schuttingen

Schuttingen

Uw tuin wordt nog mooier met een fraaie schutting. Heeft u wel eens gedacht aan het laten plaatsen van nieuwe schuttingen? Hiervoor kunt u bij Tuincentrum Heerdink terecht. Zeker bij wat oudere huizen die nog over de originele schuttingen beschikken, kan het plaatsen van een nieuwe schutting een enorm verschil maken. Tuincentrum Heerdink heeft de perfecte nieuwe schutting voor u. Wij bieden u een zeer ruime keuze uit verschillende kwalitatieve schuttingdelen waarmee u een schutting kunt samenstellen die helemaal aan uw wensen en eisen voldoet.

 Topkwaliteit schuttingen van douglashout

Een schutting krijgt behoorlijk wat te verduren. Regen, wind en andere weersinvloeden, planten die er tegenaan groeien… Daarom is het verstandig om bij een nieuwe schutting te investeren in kwaliteit. Onze topmodellen worden vervaardigd uit a-kwaliteit douglashout. Douglashout is optimaal geschikt voor buitengebruik, zeer hard en sterk en weerbestendig.

Wie geen ervaring heeft met schuttingen van douglashout, zal direct een wereld van verschil merken. Dat verschil wordt alleen nog maar duidelijker naarmate de schutting langer staat. Schuttingen van douglashout blijven namelijk veel langer mooi dan schuttingen die gemaakt zijn van andere houtsoorten. Waar uw huidige schutting waarschijnlijk krom is getrokken, gebarsten of is verkleurd, zal een schutting van douglashout bij normaal gebruik veel langer mooi blijven.

Schuttingen voor elk budget

Onze schuttingen van douglashout vindt u in diverse prijsklassen. Van goed geprijsde exemplaren van uitstekende kwaliteit tot luxe top schuttingdelen. Tuincentrum Heerdink staat er echter om bekend voor elk budget een ruime keuze te bieden. Daarom verkopen wij ook schuttingen van andere houtsoorten dan douglas alleen. Dit is namelijk een relatief kostbare houtsoort. Niet iedereen is in staat of bereid te investeren in een schutting uit een hogere prijscategorie. Daarom bieden wij u ook betaalbare schuttingen die aan al uw wensen voldoen op het gebied van uitstraling en kwaliteit.

Wij denken graag met u mee

Schuttingen schaft u niet aan met het idee om deze snel weer te vervangen. Het is belangrijk om voor een schutting te kiezen die u mooi vindt, maar die ook qua beschutting en afmetingen bij uw tuin past. Wellicht ziet u in ons tuincentrum al direct de ideale delen. Zo niet: schakel gerust onze hulp in. Wij denken graag met u mee en weten dankzij onze ervaring wat in uw tuin wel en niet werkt, en waarom. Een handige tip: maak van tevoren een foto van uw tuin en eventuele huidige schutting. Onze medewerkers kunnen u aan de hand daarvan adviseren.

Hulp bij het plaatsen van de schutting

Een schutting zorgt voor afbakening, decoratie, maar natuurlijk ook voor bescherming en stevigheid. Daarom is het belangrijk dat deze solide geplaatst wordt. Hebt u hier zelf geen ervaring mee of besteedt u dit liever uit? Dat is geen probleem. Wij verzorgen de plaatsing van uw schutting graag voor u. Daarmee weet u zeker dat deze direct goed en stevig geplaatst wordt zodat u hier geen omkijken naar hebt.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Terug