Water in de tuin

Water brengt sfeer in uw tuin. Als uw tuin er enigszins geschikt voor is, kies dan voor water in de vorm van een vijver of een waterelement. De vijver is vaak niet alleen de blikvanger van uw tuin, maar brengt ook rust in uw tuin.Goed advies van de expert

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij voor u een strakke, verhoogde of een natuurlijke vijver maken. Maar ook een zwemvijver behoort tot de mogelijkheden!

Tuincentrum Heerdink geeft u gedegen advies en kan voor u een passend ontwerp maken op het gebied van vijvers en waterpartijen. Of het nu gaat om een moderne spiegelvijver, een natuurvijver, een rustgevende kabbelende waterloop of een stoer waterornament.

Bij ons advies kijken wij naar:

 • De diepte van de vijver
 • De ligging van uw tuin
 • Geschikte planten passend bij uw vijver
 • Te gebruiken materiaal voor uw vijver

Vraag een offerte aan

  Waterplanten

  Waterplanten hebben in de vijver een belangrijke functie: ze houden het water helder. Dit geldt vooral voor de zuurstofplanten. Behalve dat planten een vijver mooi maken, vervullen ze dus ook een belangrijke biologische taak. Waterplanten houden de vijver helder, door alle aanwezige voedingsstoffen uit het water op te nemen. Naast het helder houden van de vijver zorgen zuurstofplanten ook voor zuurstof voor de vissen en bacteriën in de vijver.  Wij helpen u graag

  Bent u van plan een vijver of waterpartij aan te leggen? Vijverplanten staan niet alleen mooi, ze zijn onmisbaar voor een gezonde vijver. Laat u hierover adviseren door Tuincentrum Heerdink. Zo weet u zeker dat uw vijver gezond blijft en mooi om naar te kijken.

  Ik wil advies

  Blijf op de hoogte

  Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

  Terug