Ons vakkundige hoveniersbedrijf

Sinds jaren gebruikt Tuincentrum Heerdink in Geesteren haar expertise met trots voor een belangrijke bedrijfstak: hovenieren. Wij zijn blij om de service van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud aan onze klanten te kunnen bieden. Ons werk geeft net dat beetje extra elan aan uw tuin. De tuin ziet er strak en verzorgd uit! Ons hoveniersbedrijf bediend met name klanten uit Geesteren, Almelo, Wierden, Albergen, Tubbergen. Harbrinkhoek en Vriezenveen. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen als uw woonplaats hierboven niet tussen staat.

Download de TuinVisie tuincatalogus (56,5 MB)

Uniek tuinontwerp

Wilt u het strak of natuurlijk? Tuincentrum Heerdink maakt een uitgedacht ontwerp. U maakt eerst uw wensen kenbaar. Wij letten op verschillende aspecten. Denk aan zonlicht, privacy, onderhoud en kindvriendelijkheid. Laat u de tuin ook door ons aanleggen, of neemt u de planten bij ons af? Dan is het ontwerp geheel kosteloos.

Deskundige tuinaanleg

Als uw unieke tuinontwerp klaar is, en u geeft akkoord, zijn wij uiteraard bereid hem voor u aan te leggen. Dit doen we tevens ook graag in de hele regio. Wij hebben hiervoor de kennis en de vakmensen in dienst. Als u zelf ook van tuinieren houdt, is het mogelijk om tussenvormen af te spreken waarbij u een deel zelf doet en wij een deel van u overnemen. Vraag daarbij gerust om advies, daar wordt de tuin alleen maar mooier van.

Gedegen tuinonderhoud

Het goed onderhouden van uw tuin kost tijd en kan soms best zwaar zijn. Benader ons gerust voor eenmalige hulp of periodieke ondersteuning bij het mooi houden van uw tuin. Of het nu gaat om een voor- of najaarsbeurt, het inzaaien van het gazon, het snoeien van bomen of struiken of alleen grasmaaien: voor elke opdracht leveren wij een scherp geprijsde offerte. Vanuit onze vestiging te Geesteren komen we ook met plezier bij u thuis.

Meer over tuinonderhoud

Enkele van onze werkzaamheden zijn:

Heeft u vragen of opmerkingen?

Stel uw vraag

 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Terug