Tuinontwerp door ons ervaren hoveniersbedrijf

Bij een tuinontwerp van een tuin komen veel dingen bij kijken. Waar is het zonnig? Komt er een terras? Moet er rekening worden gehouden met het grondwater? Moet de tuin kindvriendelijk worden of  wilt u wat meer privacy?

Heeft u na de aanleg tijd voor het onderhoud, of wilt u er zo min mogelijk omkijken naar hebben? Door van tevoren goed over deze zaken na te denken, en het ontwerp erop af te stemmen, heeft u straks het meeste plezier van uw tuin.

Tuincentrum Heerdink denkt graag met u mee over uw tuin, en maakt als u dat wilt een passend ontwerp.

Neem contact opEen volledig tuinontwerp voor een eerlijke prijs

Doordat wij een tuincentrum en hoveniersbedrijf onder één dak zijn, hebben wij alle kennis in huis om uw tuin volledig naar uw wens te ontwerpen. Of het een watertuin in een kleine ruimte is of een volledige herbeplanting met meerjarige bedden, u kunt bij ons terecht. Met geduld en gedegen kennis verwezenlijken we het plaatje dat u in uw hoofd heeft. Voor slechts € 175,- krijgt u van ons een volledig ontwerp voor uw tuin. We gaan er rustig voor zitten en nemen uitgebreid uw wensen door, kijkend naar de mogelijkheden in uw tuin. Laat u de tuin door ons aanleggen? Dan is het ontwerp gratis.

Vraag een offerte aan

    Voorbeelden van ontwerpen

    Met trots kijken wij terug op onze ontwerpen van tuinen en landschapselementen. Wij ontwerpen bijvoorbeeld terrassen, pergola’s, vijvers en zwembaden, in strakke en natuurlijke tuinen. Bekijk hier enkele voorbeelden.

    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug