tuincentrum twente heerdink

Uw vertrouwde tuinadres uit Geesteren

Tuincentrum Heerdink startte in 1980 in Geesteren. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwde leverancier voor particulieren en bedrijven. Ons Tuincentrum bedient tuinliefhebbers uit de gehele Regio Twente: Almelo, Wierden, Borne, Vriezenveen, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Tubbergen, Denekamp en Deurningen. Maar ook klanten uit Coevorden en Hardenberg weten ons steeds vaker te vinden.

Wij leveren alles wat maar met groen en uw tuin te maken heeft: van kamerplanten tot tuinplanten. Daarnaast hebben wij verschillende afdelingen met woondecoratie en potterie. Verder zijn wij sterk in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw complete tuin. Voor advies over uw tuin, staan onze medewerkers altijd voor u klaar.

Neem contact op

Ons ruime assortiment

Een divers plantenaanbod

Tuincentrum Heerdink in Geesteren biedt een groot assortiment planten aan voor binnen en buiten. Door eigen kweek en nauwe contacten met vaste kwekers uit binnen- en buitenland kunnen wij tegen zeer gunstige prijzen leveren. In elke categorie planten leveren wij een grote diversiteit aan soorten. We verversen ons aanbod regelmatig, zodat u steeds uit nieuwe planten kunt kiezen. Maar ook als u op zoek bent naar bomen voor uw tuin, bent u bij ons niet snel uitgekeken.

Bekijk onze bomen


voorjaar heerdink tuincentrum

Tuingereedschap

Van een klassieke, gesmede spade voor de vakman tot een tuinsproeier voor de hobbyist, wij bieden gereedschappen in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Merken als Gardena, Felco, Spear & Jackson en Wolf Garten zijn in ons assortiment ruim vertegenwoordigd.

Bekijk ons tuingereedschap


bomen en planten tuincentrum

Verschillende planten en bomen

Tuincentrum Heerdink in Geesteren heeft verschillende planten en bloemen in haar winkel.

  • Tuinplanten als rozen, klimplanten, vaste planten of vijverplanten.
  • Kamerplanten als orchideeën, varens, cactussen of groene planten.
  • Snijbloemen voor op de vaas, als  bruidsboeketten of rouwboeketten.
  • Bomen als laanbomen, leibomen, fruitbomen, coniferen en heesters.

Maak bij ons gebruik van uw VVV-cadeaukaart, VVV-bon of Euroflorist cadeaubon voor uw aankoop.

Bezoek ons

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Terug