Koop uw tuingereedschap in Geesteren

Voor het onderhoud van een tuin is degelijk gereedschap nodig. Tuincentrum Heerdink in Geesteren levert alle benodigdheden voor zowel hobbytuinders als professionele hoveniers. Alles is beschikbaar in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Dus bent u op zoek naar een originele fruitplukker of een kopje voor uw tuinsproeier? Kom naar ons tuincentrum en u vindt wat u zoekt.

Bestel uw producten

Onze geweldige merken

Merken als Wolf-Garten en Gardena leveren degelijk combinatiegereedschap en alles voor het comfortabel snoeien en besproeien van uw tuin. In de zomer houdt u uw tuin gezond door regelmatig te sproeien. In het najaar heeft u veel profijt van hoogwaardig snoeigereedschap voor uw heg, haag en bomen.

Felco levert top snoeischaren voor veelvuldig gebruik. Het is een traditioneel Zwitsers merk dat een groot deel van haar houten stelen nog zelf produceert. Aan duurzaamheid, gebruikscomfort en ergonomie is veel aandacht besteed bij het ontwerp van ieder stuk gereedschap.

Talen Tools is producent en leverancier van gereedschap voor agrariërs, hoveniers, bouwvakkers en tuinliefhebbers. Het assortiment is bijzonder uitgebreid en omvat ook houten stelen in alle soorten en maten. Dit merk heeft alle soorten tuingerei beschikbaar. Het blijft zelfs bij dagelijks, professioneel gebruik lang goed.

Wilt u uw schutting weer op kleur brengen? Onze verven en beitsen van Hermadix bieden langdurige bescherming voor alle soorten tuinhout, hardhout, steigerhout en Douglashout. Uw tuinhuisje staat er weer mooi bij en daar heeft u jarenlang plezier van als u de juiste verf of beits gebruikt.

Heeft u specifieke benodigdheden? Elk soort tuingereedschap is bij ons te bestellen.

Alle A Merken op voorraad

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Terug