Kwekerij

40 jaar kweekervaring in Geesteren

De plantenkwekerij van Tuincentrum Heerdink in Geesteren kweekt al 40 jaar eenjarig perkgoed. Aan de gehele regio leveren we zomerbloeiers, vaste planten, siergrassen en diverse kuipplanten. Elke jaar hebben wij een ruim assortiment aan bloeiende meerjarige planten. Ons tuincentrum levert uitsluitend aan particulieren.

Vraag advies


kwekerij heerdink almelo

kwekerij twente heerdink

Een ruime kwekerij

In onze kweekkassen van circa 1 hectare kweken wij jaarrond honderden soorten planten. Het assortiment bestaat uit eenjarige zomerbloeiers, violen, bloeiende vaste planten, hortensia’s, siergrassen en meer! Wij leveren de planten in hangpotten, packs, potjes of containers.

Omdat wij de planten zelf kweken en direct leveren aan de klant, kunnen wij constant goede producten leveren voor een aantrekkelijke prijs. Vanaf heden is de kwekerij weer geopend voor publiek, en kunt u volop genieten van een ware bloemenzee!

Meerjarige planten – scherp geprijsd

Een meerjarige plant wordt gekenmerkt door meer dan twee jaar bloei. In veel kwekerijen worden vaste planten opgekweekt van zaadjes tot planten. Zelfs met de meerjarige planten zijn er verschillen in de zorg die ze nodig hebben. Zeer bekend als vaste plant is de aster. Een aster onderhouden vereist volle zon en voldoende irrigatie. Om een vaste plant lang te houden, moeten verschillende stappen worden gevolgd. Het is bijvoorbeeld een bijzondere uitdaging voor de tuinman om de overblijvende plant door de winter heen te brengen. Potplanten moeten in de winter vaak in een kas verblijven, zodat ze in de zomer hun volle pracht opnieuw kunnen ontwikkelen.

Komt u ook een kijkje nemen in ons tuincentrum en kwekerij in Geesteren?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Terug