Tuincentrum Nijverdal

Tuincentrum Nijverdal, kom langs bij Heerdink

Heeft u al kennis gemaakt met het mooiste tuincentrum nabij Nijverdal? Zo niet, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen bij Tuincentrum Heerdink. Ook als u ons al eerder heeft bezocht, zien wij u natuurlijk graag terug. Bij ons kunt u terecht voor alles wat u zoekt op het gebied van uw tuin, en meer. Al meer dan 40 jaar trekt ons tuincentrum bezoekers uit de wijde omgeving. Dankzij de kwaliteit van ons groen, ons uitgebreide assortiment aan accessoires en gereedschappen, maar ook onze eigen kwekerij en hoveniersbedrijf.

Het tuincentrum voor Nijverdal met eigen kwekerij

Al sinds 1980 bieden wij u als tuincentrum voor Nijverdal en omstreken onderscheidend vermogen en de beste kwaliteit. Dit onder andere met dank aan onze eigen kwekerij. Tuincentrum Heerdink beschikt over eigen kwekers die het hele jaar door honderden soorten bomen en planten kweken. Onze ervaren kwekers zorgen voor groen van topkwaliteit.

Hoveniersbedrijf voor ontwerp, aanleg en onderhoud

Meer dan veertig jaar kennis en ervaring komen niet alleen tot uiting in ons tuincentrum nabij Nijverdal: ook in ons eigen hoveniersbedrijf. De eigen hoveniers van Tuincentrum Heerdink kunnen van dienst zijn met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Dat doen zij met diensten als:

Onze hoveniers werken met de nieuwste technieken, waaronder 3D ontwerp software. Zo kunnen wij een fraai driedimensionaal ontwerp tekenen van uw nieuwe tuin. Nog voor de aanleg weet u dus al precies hoe uw tuin eruit gaat komen te zien. Ons hoveniersbedrijf kenmerkt zich verder door maatwerk. Zo kan onze eigen bouwkundig ingenieur zorgen voor een op maat ontworpen overkapping en kunt u schuttingen naar hartenlust zelf samenstellen.

Tuingereedschap van A-kwaliteit

Wat voor ons groen geldt, geldt ook voor ons tuingereedschap: wij bieden u kwaliteit. Wij verkopen tuingereedschap van gerenommeerde A-merken. U vindt in ons tuincentrum een uitgebreid aanbod. Mocht het zo zijn dat het gereedschap waar u naar op zoek bent hier toch niet in te vinden is, vraag het dan aan een van onze medewerkers. Vaak kunnen wij het gereedschap voor u bestellen.

Het tuincentrum met prachtige woondecoraties

Naast ons fraaie groen en alle benodigdheden voor uw tuin, is er nog een belangrijke reden om ons tuincentrum te bezoeken. Wij zijn namelijk het nummer een tuincentrum nabij Nijverdal op het gebied van woondecoraties woondecoraties.  Bij ons vindt u onder andere prachtige sierkussens, lampen en kaarsen voor binnen en buiten, net als de beste snijbloemen om uw interieur mee te verfraaien. In onze potterie vindt u potten in alle stijlen en formaten, voor uw planten binnen en buiten. Onze afdeling met woondecoraties wordt met regelmaat ververst en aangevuld met de laatste trends. Heeft u een vraag of zoekt u hulp bij het vinden van de juiste items? Onze vriendelijke en kundige medewerkers staan u graag te woord.

Open van maandag tot en met zaterdag

Kom doordeweeks of op zaterdag langs in het mooiste tuincentrum voor Nijverdal en omstreken. Wij kijken uit naar uw bezoek.

 

tuincentrum heerdink nijverdal
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 24 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug