Tuincentrum Hengelo

Tuincentrum Hengelo, Heerdink in de buurt

U bent van harte welkom bij het tuincentrum voor Hengelo en omstreken. Voor het kopen van prachtig groen of accessoires voor in uw tuin, trekt u als tuinliefhebber natuurlijk graag wat tijd uit. Dat kan allemaal bij Tuincentrum Heerdink. Ons tuincentrum bestaat al sinds 1980. Wij staan bekend om ons grote aanbod aan bomen, planten en bloemen. Wilt u een middag inspiratie opdoen of het groen en de accessoires vinden die uw tuin helemaal afmaken? Dan bent u bij ons op de juiste plek.

Het tuincentrum voor Hengelo en omstreken

Tuincentrum Heerdink is er op alle gebieden voor de tuinliefhebber. Dat maakt ons tot een veelbezocht tuincentrum voor Hengelo en omstreken. Bij ons vindt u alles onder een dak: of het nu gaat om bomen, tuinplanten of kamerplanten: wij bieden u het hele jaar door een prachtig assortiment waarin iedereen kan vinden wat hij/ zij zoekt.

Extra bijzonder is ons groen uit onze eigen kwekerij. Wij kweken al meer dan veertig jaar onze eigen bomen, planten en bloemen. Deze vindt u uiteraard in ons aanbod. In totaal kweken wij enkele honderden verschillende soorten.

U kunt altijd rekenen op deskundig advies

Misschien weet u al exact waar u naar op zoek bent, maar wellicht weet u nog niet helemaal welke beplanting in uw tuin past en wilt u advies of meer informatie. Dat is geen enkel probleem. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zijn er om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Als uw tuinspecialist helpen wij u graag bij de optimale invulling van uw tuin, zodat u hier elke dag weer van kunt genieten.

Woondecoratie en tuinaccessoires

Wie op zoek is naar een tuincentrum voor Hengelo en omstreken waar u terecht kunt voor meer dan alleen het mooiste groen voor in uw tuin, is van harte welkom bij ons. Zo hebben wij ook altijd een prachtig assortiment snijbloemen voor in uw interieur, maar kunt u ook bij ons terecht voor trendy woondecoraties en tuinaccessoires. Van potten tot sierkussens voor in uw interieur en talloze fraaie kaarsen.

Alles voor het onderhoud van uw tuin

Een mooie tuin wilt u ook mooi houden. U vindt bij ons alle benodigde gereedschappen voor uw tuin van louter kwalitatieve a-merken. Hebt u een vraag of wilt u meer informatie? Onze medewerkers weten niet alleen alles van groen, maar ook van onze tuingereedschappen.

Mocht u op zoek zijn naar hulp bij het onderhoud van uw tuin, vraag dan een van onze medewerkers om meer informatie. Wij bieden u namelijk diverse hoveniersdiensten.

Leuk om te kopen, leuk om te geven

Of u nu een middag inspiratie op komt doen, voor uw eigen tuin of interieur op zoek bent naar mooie nieuwe items, of komt voor iemand anders: een bezoek aan Tuincentrum Heerdink is altijd de moeite waard. Voor trouwe klanten hebben wij onze eigen app waarmee u bij elke vijf euro die u besteedt punten spaart voor een cadeaukaart. Cadeaukaarten zijn ook los te koop voor als u iemand wilt verrassen. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Kom langs en ervaar waarom wij het leukste en mooiste tuincentrum nabij Hengelo zijn.

Anderen zochten naar:

Tuincentrum Almelo
Tuincentrum Deurningen
Tuincentrum Enschede
Tuincentrum Denekamp
Tuincentrum Coevorden
Tuincentrum Hardenberg
Tuincentrum Tubbergen

 

tuincentrum heerdink hengelo
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 17 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden

Stel uw vraag


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug