Tuincentrum Enschede

Tuincentrum Enschede, Kom naar Heerdink

Vindt u het fijn om de tijd uit te trekken voor het vinden van nieuw groen en accessoires voor uw tuin? Kom dan naar Tuincentrum Heerdink: al jarenlang het tuincentrum voor Enschede en omstreken. Al veertig jaar bieden wij de tuinliefhebber alles wat hij of zij zoekt. Dat doen wij onder andere met groen uit onze eigen kwekerij. Wij helpen u graag: in ons tuincentrum staan vriendelijke en deskundige medewerkers voor u klaar en ons hoveniersbedrijf is beschikbaar voor ontwerp, aanleg en onderhoud.

Deskundig advies in hét tuincentrum voor Enschede en omstreken

Wanneer u nieuwe bomen of tuinplanten wilt kopen, weet u wellicht al waar u naar op zoek bent. Misschien ook niet. Misschien wilt u lekker door ons tuincentrum heen lopen en u laten inspireren. Wij hebben ongetwijfeld de ideale bomen, planten of bloemen voor u. Maar hoe vindt u deze?

Het zeer deskundige en behulpzame personeel is een van de redenen waarom wij uitgegroeid zijn tot een gewaardeerd tuincentrum voor Enschede en omgeving. Daar zijn wij trots op. Onze medewerkers zijn liefhebbers die over alle kennis beschikken om u het beste voor uw tuin te bieden. Stel hen gerust uw vraag: zij leveren deskundig advies en helpen u graag te vinden wat u zoekt.

Honderden bomen, planten en bloemen uit eigen kwekerij

Tuincentrum Heerdink heeft een eigen kwekerij waar het hele jaar door honderden soorten bomen, planten en bloemen worden gekweekt. Mede daardoor hebben wij zo’n groot en divers aanbod. Wij kweken al veertig jaar ons eigen groen en bieden u topkwaliteit tegen een goede prijs.

Meer dan een tuincentrum alleen

Naast een compleet tuincentrum voor regio Enschede, hebben wij ook onze eigen hoveniersdienst. Hebt u behoefte aan hulp bij het creëren van een prachtige nieuwe tuin? Vraag een van onze medewerkers gerust om meer informatie. Onze eigen experts kunnen zorgen voor een prachtig ontwerp, vakkundige aanleg en optimaal onderhoud. Vanzelfsprekend werken zij met groen uit onze eigen kwekerij en ons eigen tuincentrum.

Trendy woondecoraties en tuinaccessoires

Wie geeft om de uitstraling van de tuin, houdt ook van een mooie uitstraling in huis. Ons tuincentrum nabij Enschede mag dan al wel sinds 1980 bestaan; wij houden constant alle trends in de gaten. Voor in de tuin, maar ook voor in huis. Daarom vindt u bij Tuincentrum Heerdink ook prachtige woondecoraties en tuinaccessoires.

Voor in uw tuin bieden wij u onder andere prachtige potten. Onze grote potterie heeft voor ieder wat wils. Wilt u uw huis van nog meer uitstraling voorzien, dan kunt u bij ons terecht voor onder andere sierkussens en kaarsen. De natuur in huis halen kan met onze mooie kamerplanten en snijbloemen.

Gereedschappen van A-merken

Een mooie tuin is alleen mogelijk met het juiste onderhoud. In ons tuincentrum vindt u alle mogelijke gereedschappen voor uw tuin. Wat voor ons groen geldt, geldt ook voor onze gereedschappen: wij leveren kwaliteit. Daarom verkopen wij louter A-merken. Onze medewerkers kunnen u niet alleen helpen met het vinden van het mooiste groen, maar kunnen u ook alles vertellen over de gereedschappen.

Anderen zochten naar:

Tuincentrum Almelo
Tuincentrum Deurningen
Tuincentrum Denekamp
Tuincentrum Coevorden
Tuincentrum Hardenberg
Tuincentrum Tubbergen
Tuincentrum Hengelo

tuincentrum heerdink enschede
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 17 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden

Stel uw vraag


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug