Tuincentrum Tubbergen

Tuincentrum Tubbergen, Heerdink is dichtbij

Al sinds 1980 is Tuincentrum Heerdink een bekend tuincentrum in Tubbergen en omgeving. Vanuit de hele regio komen mensen naar ons tuincentrum om zich te laten inspireren en om de mooiste planten, bomen en bloemen voor in hun tuin te vinden. Tuincentrum Heerdink is meer dan een tuincentrum alleen: wij bieden u namelijk ook prachtige woondecoraties en alles wat u nodig hebt om uw tuin in optimale conditie te houden, alsmede extra’s die u niet in elk tuincentrum vindt.

Vind uw groen in het tuincentrum voor Tubbergen en omstreken

Zoals het een mooi tuincentrum betaamt, vindt u bij ons bomen, tuinplanten, kamerplanten en bloemen op een grote oppervlakte. Wat uw smaak ook is en waar u ook naar op zoek bent: wij hebben altijd de beplanting die uw tuin van extra uitstraling voorziet. Houd ook zeker onze aanbiedingen in de gaten.

Ook wie op zoek is naar de mooiste snijbloemen voor binnen, kan bij ons terecht. U vindt op alle gebieden een ruim assortiment. Dat heeft niet alleen te maken met het feit dat wij doorlopend investeren in een zeer divers aanbod, maar ook met de bloemen en planten die uit onze eigen kwekerij komen. Het hele jaar door kweken wij honderden soorten planten en bloemen. Zowel zomerbloeiers als meerjarige planten, vaste planten, maar ook siergrassen en nog meer

Onze medewerkers helpen u graag

Bij Tuincentrum Heerdink vindt u altijd een kundige specialist die u van advies en hulp kan voorzien. Al onze medewerkers weten alles over groen, maar ook over onze interieurdecoraties en tuingereedschaap. Zij helpen u graag te vinden wat u zoekt, zodat u uw tuin of interieur nog verder kunt verfraaien. Wij hebben goede service hoog in het vaandel staan.

Voor tuin en interieur

Het hele jaar rond zorgen wij voor een verrassend aanbod. Dat geldt niet alleen voor ons groen, maar ook voor onze woondecoraties. Elk seizoen vindt u trendy kussens en kaarsen voor in huis, maar ook een groot aanbod aan fraaie potten in alle soorten, maten en stijlen.

Wij zorgen voor uw ideale tuin

Ons tuincentrum biedt alles wat u nodig hebt voor uw tuin, dus ook alle soorten tuingereedschap van kwaliteitsmerken. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het ontwerp en de aanleg van een prachtige nieuwe tuin. Onze hoveniers zijn u graag van dienst. Ook daardoor zijn wij misschien wel het meest bezochte tuincentrum voor Tubbergen en omstreken. 

Kom inspiratie opdoen en vindt uw nieuwe groen

Ons tuincentrum is zes dagen in de week geopend. Van maandag tot zaterdag bent u van harte welkom. Ook op donderdagavond. Wilt u iemand verrassen? Dat kan: wij verkopen namelijk cadeaubonnen en accepteren diverse soorten bonnen. Bent u een echte tuinliefhebber? Onze trouwe klanten belonen wij met een spaarsysteem in onze eigen app, waarmee u kunt sparen voor cadeaubonnen.

Wij hopen u graag (weer) te mogen verwelkomen in ons tuincentrum.

Anderen zochten naar:

Tuincentrum Almelo
Tuincentrum Deurningen
Tuincentrum Hengelo
Tuincentrum Enschede
Tuincentrum Denekamp
Tuincentrum Coevorden
Tuincentrum Hardenberg

 

tuincentrum heerdink tubbergen
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Wij zijn vandaag zondag 21 juli helaas gesloten.
Toon alle openingstijden

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Terug