Tuincentrum Vroomshoop

Tuincentrum Vroomshoop?

Door al meer dan 40 jaar kwaliteit te bieden heeft Tuincentrum Heerdink naam gemaakt als het mooiste tuincentrum voor Vroomshoop en omgeving. U bent van harte welkom om langs te komen en dit zelf te ervaren. Wij bieden u de mooiste bomen, planten en bloemen voor uw tuin. Ons tuincentrum biedt u echter nog meer dan dat. Zo beschikken wij over een eigen hoveniersbedrijf voor ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin en kunt u in onze afdeling met woondecoraties terecht voor de fraaiste accessoires voor binnen en buiten.

Het tuincentrum nabij Vroomshoop met eigen kwekerij

Toen Tuincentrum Heerdink in 1980 haar deuren opende, deden wij dat direct ook met onze eigen kwekerij. Hier kweken onze eigen specialisten nog steeds honderden soorten bomen en planten. Het hele jaar door. Mede hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een populair tuincentrum nabij Vroomshoop. Wij bieden u planten en bomen met onderscheidend vermogen en van topkwaliteit. 

Ons hoveniersbedrijf zorgt voor een prachtige nieuwe tuin

Bent u aan een nieuwe tuin toe? Ook dan kan Tuincentrum Heerdink u van dienst zijn. Naast al het groen en toebehoren voor uw tuin beschikken wij namelijk ook over ons eigen hoveniersbedrijf. Onze hoveniers zijn u graag van dienst met het ontwerp en de aanleg van uw nieuwe tuin. Zij zorgen voor een prachtig 3D ontwerp geheel volgens uw wensen, zodat u direct een goede indruk krijgt van hoe uw nieuwe tuin eruit gaat zien.

Onze hoveniers ontzorgen u volledig. Van het eerste idee tot het plaatsen van de laatste steen. Wij kunnen u van dienst zijn met onder andere:

Extra bijzonder is dat onze eigen bouwkundig ingenieur helemaal op maat aan naar uw wensen een overkapping kan ontwerpen. Ook op het gebied van schuttingen bieden wij u ontzettend veel keuze. U stelt zelf uw schutting samen uit veel verschillende schuttingdelen.

Ook voor al uw tuingereedschap

Ook voor het aanschaffen van al uw tuingereedschap zijn wij het tuincentrum nabij Vroomshoop. Wij maken de bewuste keuze om alleen gereedschap van gerenommeerde A-merken te verkopen. Op die manier kunnen wij u kwaliteit bieden. Want in uw tuin werken gaat een stuk beter met kwalitatief gereedschap. Heeft u vragen over ons gereedschap of wilt u een specifiek product dat niet in ons assortiment zit bestellen? Spreek gerust een van onze medewerkers aan.

Een grote afdeling met woondecoraties

Als modern tuincentrum voor Vroomshoop en omstreken bieden wij u niet alleen planten, bomen, bloemen en tuingereedschap. Ook voor fraaie woondecoraties kunt u in een geheel eigen afdeling terecht. Onze afdeling met woondecoraties wordt twee keer per jaar voorzien van fraaie nieuwe items. De laatste trends komen hier altijd in terug. Vraag gerust een van onze medewerkers om inspiratie of hulp. Ook populair is onze potterie. Hier vindt u alle mogelijke soorten en stijlen potten voor binnen en buiten.

Zes dagen per week geopend

U bent van maandag tot en met zaterdag welkom in ons tuincentrum nabij Vroomshoop. Ons team ontvangt u graag en staat klaar om u te helpen bij vragen en met advies.

tuincentrum heerdink vroomshoop
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 24 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug