Tuincentrum Hardenberg

Tuincentrum Hardenberg, kom naar Heerdink

Ons tuincentrum nabij Hardenberg is al meer dan veertig jaar een begrip. Vanwege ons ruime aanbod aan alle soorten groen, maar zeker ook vanwege onze eigen kwekerij, ons hoveniersbedrijf en onze deskundige medewerkers. Bij ons vindt iedereen wat hij of zij zoekt voor de tuin, ongeacht smaak en budget.

Het tuincentrum bij Hardenberg met eigen kwekerij

Mooie bomen, tuinplanten of bloemen zijn van over de hele wereld afkomstig. Dit groen kan geïmporteerd worden, maar wij kiezen er waar mogelijk voor om het zelf te kweken in onze eigen kwekerij. Dit maakt ons als tuincentrum voor Hardenberg en omgeving speciaal. Door zelf veel van ons groen te kweken, kunnen wij u niet alleen blijven verrassen met een zeer compleet en divers aanbod; wij zorgen op die manier ook voor topkwaliteit. Het hele jaar door kweken wij honderden soorten bomen, planten en bloemen.

Een eigen hoveniersbedrijf voor ontwerp, aanleg en onderhoud

Een belangrijke reden waarom wij zijn uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd tuincentrum nabij Hardenberg, is ons eigen hoveniersbedrijf. Wij beschikken over onze eigen specialisten die kunnen zorgen voor het tuinontwerp en de tuinaanleg van een prachtige nieuwe tuin. Ook wanneer u het onderhoud van uw tuin wilt uitbesteden aan professionals, kunt u onze hoveniers inschakelen. Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan onze medewerkers.

Voor uw tuin én uw huis

De tuin is voor veel mensen een verlengstuk van de woning. De sfeer van het interieur komt hierin terug, en vice versa. Daarom bieden wij u niet alleen alles voor uw tuin, maar verkopen wij ook tal van fraaie woondecoraties, zoals kaarsen en sierkussens. Onze collectie wisselt per seizoen en u vindt hierin altijd de laatste woontrends terug.

Ook in uw tuin wilt u waarschijnlijk zorgen voor meer dan prachtig groen alleen. Daarom hebben wij bijvoorbeeld een complete afdeling met potten en andere tuinaccessoires.

Deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen

De medewerkers van Tuincentrum Heerdink beschikken allemaal over uitvoerige kennis over al ons groen en onze producten en diensten. Vraag hen gerust om hulp tijdens uw bezoek. Zij helpen u graag.

Alles op het gebied van onderhoud

Ons tuincentrum voor Hardenberg en omgeving is er op alle gebieden voor de tuinliefhebber. Uw tuin wordt nog mooier, en blijft langer mooi, met goed onderhoud. Wij verkopen alle mogelijke tuingereedschappen voor het optimale onderhoud van uw tuin. Wij kiezen er bewust voor om louter A-merken te verkopen. Wat voor ons groen geldt, geldt ook voor onze tuingereedschappen: wij willen u kwaliteit bieden.

Neem gezellig iemand mee

Een middag in ons tuincentrum nabij Hardenberg werkt inspirerend. Voor uzelf, maar ook voor een ander. Onze vaste klanten kunnen met onze eigen app sparen voor aantrekkelijke kortingen. U kunt echter ook een ander blij maken met een bezoek aan ons tuincentrum. Wij verkopen onze eigen cadeaukaart en accepteren daarnaast diverse andere cadeaukaarten.

Anderen zochten naar:

Tuincentrum Almelo
Tuincentrum Enschede
Tuincentrum Denekamp
Tuincentrum Coevorden
Tuincentrum Deurningen
Tuincentrum Tubbergen
Tuincentrum Hengelo

tuincentrum-heerdink-hardenberg
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 24 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden

Vraag voor ons tuincentrum?


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug