Tuincentrum Borne

Tuincentrum Borne, kom langs bij Heerdink

Al meer dan 40 jaar is Tuincentrum Heerdink het tuincentrum voor Borne en omgeving. Op een riante oppervlakte vindt u hier alles wat u zoekt voor uw tuin, groen voor in huis en meer. Wij zijn namelijk meer dan een tuincentrum alleen. Ook voor de fraaiste woondecoraties kunt u bij ons terecht. Daarnaast beschikken wij over een eigen kwekerij en een eigen hoveniersbedrijf. Kom langs en ontdek wat wij u te bieden hebben.

Het unieke tuincentrum voor Borne met eigen kwekerij

Ons tuincentrum voor Borne heeft een eigen kwekerij. Voor u heeft dit natuurlijk als groot voordeel dat u de keuze hebt uit zeer veel verschillende planten en bomen. Wij kweken het hele jaar door namelijk honderden verschillende soorten.

Omdat wij een groot gedeelte van ons groen zelf kweken, houden wij ook grip op de kwaliteit. Onze eigen ervaren kwekers zorgen voor prachtig groen van de hoogste kwaliteit. Onderscheidende bomen, tuinplanten en kamerplantenwaar u zeer lang van kunt blijven genieten.

Ons hoveniersbedrijf zorgt voor uw droomtuin

Ook voor een compleet nieuwe tuin kunt u terecht in ons tuincentrum voor Borne. Ons eigen hoveniersbedrijf is u graag van dienst met het ontwerp en de aanleg van uw droomtuin. Ook voor onderhoud van een nieuw aan te leggen of bestaande tuin staan wij voor u klaar. Maak een afspraak met ons om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen graag de tijd voor u. Ons hoveniersbedrijf verzorgt met plezier een vrijblijvende offerte. Onze ontwerper kan zorgen voor een prachtig 3D ontwerp en onze eigen hoveniers zorgen voor de perfecte aanleg van uw nieuwe tuin. Hierbij zorgen zij onder andere voor:

Ook kunnen wij u met ondere andere overkappingen en schuttingen maatwerk bieden.

Kwalitatief tuingereedschap

Ons tuincentrum voor Borne biedt u al het tuingereedschap dat u nodig hebt om optimaal te kunnen werken in uw tuin. Vindt u desondanks niet wat u zoekt? Vraag het aan een van onze medewerkers. Vaak kunnen wij producten die niet in ons standaard aanbod zijn opgenomen voor u bestellen. Tuincentrum Heerdink staat voor kwaliteit. Daarom verkopen wij alleen tuingereedschap van gerenommeerde A-merken.  

Voor de mooiste woondecoraties

Een mooie tuin bestaat voor veel mensen uit meer dan alleen maar mooi groen. Wij zijn ook het tuincentrum voor Borne en omgeving wanneer het op woondecoraties aankomt. Wij bieden u een hele afdeling met de mooiste kussens, kaarsen en nog veel meer accessoires voor in uw tuin en in huis. Onze potterie heeft potten in alle stijlen en maten. Wij besteden zeer veel zorg aan het samenstellen van onze lifestyle afdeling. Zo vindt u elk seizoen nieuwe toevoegingen en worden de laatste trends opgenomen in onze collectie.

Geopend van maandag tot en met zaterdag

Tuincentrum Heerdink is geopend van maandag tot en met zaterdag. Kom langs en ervaar waarom wij al meer dan veertig jaar bekend staan als het mooiste en meest deskundige tuincentrum voor Borne.

tuincentrum heerdink borne
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Wij zijn vandaag zondag 21 juli helaas gesloten.
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug