Tuincentrum Aadorp

Tuincentrum Aadorp, Heerdink is dichtbij

Bent u op zoek naar een prachtig tuincentrum in omgeving Aadorp? U bent van harte welkom bij Tuincentrum Heerdink. Al sinds 1980 zijn wij hét tuincentrum voor Aadorp en omstreken. U vindt bij ons al het groen dat u zoekt voor uw tuin. Wij bieden u echter meer dan dat, zoals woondecoraties. Ook kunnen wij u diverse extra diensten bieden. Naast kwaliteit hebben wij service hoog in het vaandel staan. U wordt altijd geholpen door vriendelijke medewerkers met kennis van zaken.

Het enige tuincentrum rondom Aadorp met eigen kwekerij

Als tuincentrum voor Aadorp en omstreken proberen wij ons altijd te onderscheiden en u iets extra’s te bieden. Dat doen wij onder andere met onze eigen kwekerij. Het hele jaar door kweken wij een groot gedeelte van onze bomen en planten zelf. Hierdoor kunnen wij u topkwaliteit bieden. Daar zijn wij trots op.

Hoveniersbedrijf voor al uw tuinwensen

In ons tuincentrum vindt u alles voor uw tuin. Maar wat nu wanneer u hulp nodig hebt bij het aanleggen van een nieuwe tuin? Ons eigen hoveniersbedrijf staat voor u klaar. Wij zijn meer dan alleen een tuincentrum voor Aadorp en omgeving waar u uw groen, gereedschappen en accessoires haalt. Onze eigen professionals staan voor u klaar om te helpen met:

Ons hoveniersbedrijf tekent aan de hand van uw wensen en eisen een prachtige nieuwe tuin. In een geavanceerd 3D ontwerp zodat u direct een uitstekend beeld krijgt van het eindresultaat. Wilt u ook schuttingen en/of overkappingen laten plaatsen in uw tuin? Dan leveren wij maatwerk. U kunt kiezen uit tal van schuttingdelen en onze eigen bouwkundig ingenieur kan een op maat gemaakte overkapping voor u ontwerpen.

Voor al uw tuingereedschap

Natuurlijk zijn wij er ook voor de doe-het-zelver. Wij verkopen kwalitatief tuingereedschap van gerenommeerde A-merken. Onze medewerkers kunnen u hier alles over vertellen en al uw vragen beantwoorden. Wij bieden u een zeer groot assortiment, maar kunt u onverhoopt het gereedschap dat u zoekt toch niet vinden? Laat dit dan weten aan een van onze medewerkers. In veel gevallen kunnen wij het gereedschap voor u bestellen.

Woondecoraties voor binnen en buiten

Een belangrijke reden waarom wij zijn uitgegroeid tot een populair tuincentrum nabij Aadorp, is onze fraaie en grote afdeling met woondecoraties.  Voor elke smaak en stijl vindt u prachtige accessoires voor binnen en buiten. Denk hierbij aan sierkussens, kaarsen, maar ook prachtige snijbloemen voor binnen in huis. Onze potterie biedt alle soorten potten voor al uw planten. Twee maal per jaar zorgen wij voor een nieuwe collectie met woondecoraties. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met de laatste trends.

Onze medewerkers weten niet alleen alles af van groen en gereedschappen. Ook voor de woondecoraties kunt u hen vragen om advies. Zij helpen u graag met het vinden van de juiste accessoires en denken met u mee. 

Zes dagen per week geopend

U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in het mooiste tuincentrum voor Aadorp en omstreken. Wij kijken uit naar uw komst

tuincentrum heerdink aadorp
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 17 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug