Tuincentrum Albergen

Tuincentrum Albergen, kom langs bij Heerdink

U denkt misschien dat u voor het mooiste tuincentrum in Albergen ver moet rijden. Bijvoorbeeld naar een van de grotere steden in de regio. Niets is echter minder waar. Vanuit Albergen zit u zo in Geesteren. Hier vindt u Tuincentrum Heerdink. Op slechts tien minuutjes met de auto, of zelfs op de fiets als het lekker weer is. Een bezoek aan ons tuincentrum zal u zeker niet teleurstellen. Wij bieden u alles wat u zoekt. Niet alleen op het gebied van groen, met de mooiste bomen, planten en (snij)bloemen, maar ook wanneer u op zoek bent naar trendy woondecoraties. Ons tuincentrum bestaat als sinds 1980. Wij staan bekend om onze kwaliteit, maar ook om de diverse extra diensten die wij u bieden. 

Ons tuincentrum bij Albergen verkoopt groen uit eigen kwekerij

Groen kan van over de hele wereld worden ingekocht. Dat is dan ook wat veel tuinbedrijven doen. Wij doen dit het liefst anders. Al meer dan 40 jaar komt een groot gedeelte van ons groen uit onze eigen kwekerij. Wij zijn het tuincentrum bij Albergen waarbij het aanbod grotendeels wordt bepaald door wat wij zelf kweken. Dat is zeer veel, want het hele jaar door kweken wij honderden verschillende soorten bomen, planten en bloemen die wij met veel trots verkopen. Onze kundige medewerkers kunnen u hier alles over vertellen. Omdat wij zelf ons groen kweken, kunnen wij ook instaan voor de beste kwaliteit.

Ons hoveniersbedrijf is u graag van dienst

Het is leuk om in uw tuin te werken en deze te voorzien van prachtig groen. Maar u kunt niet altijd alles alleen. Dat geeft niet, want ons eigen hoveniersbedrijf is u graag van dienst. U kunt onze hoveniers inschakelen voor onder andere:

Ons hoveniersbedrijf werkt uiteraard met producten uit ons eigen tuincentrum. Wij vinden het belangrijk dat wij u als ervaren tuincentrum nabij Albergen van dienst kunnen zijn met alles wat u nodig hebt. Dat betekent dus ook met de kennis en kunde van een echte vakman. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken, of vraag een van onze medewerkers in het tuincentrum om meer informatie.

Tuingereedschap voor de tuinliefhebber

Zelf werken in uw tuin gaat een stuk eenvoudiger en wordt een stuk leuker met het juiste tuingereedschap. Ook op dit gebied zijn wij uw tuincentrum voor Albergen. U vindt bij ons al het tuingereedschap dat u nodig hebt voor het perfecte onderhoud van uw tuin. Wij verkopen louter a-merken zodat ook hier kwaliteit gegarandeerd is. Heeft u een vraag over het gereedschap of bent u op zoek naar een item dat niet standaard in ons aanbod aanwezig is? Vraag dan gerust een medewerker om advies.

Ook voor de mooiste woondecoraties

Hoewel ons tuincentrum al meer dan 40 jaar bestaat, blijven wij altijd met onze tijd meegaan. Wij bieden u tijdloze accessoires voor uw tuin, maar ook de nieuwste trends op het gebied van woondecoraties. Onze collectie wisselt elk seizoen. Reden genoeg dus om regelmatig langs te komen en u te laten verrassen door de fraaie accessoires in onze woonafdeling. U vindt hier onder andere de mooiste sierkussens, kaarsen en lantaarns. Een speciale rol is weggelegd voor onze potterie, waarin u potten in alle stijlen en formaten vindt voor zowel binnen als buiten.

Zes dagen per week geopend

Ons tuincentrum voor Albergen en omgeving is zes dagen per week geopend. Ook elke koopavond of koopzondag kunt u bij ons terecht. U kunt diverse cadeaubonnen bij ons besteden en ook verkopen wij onze eigen cadeaubonnen. Een bezoek aan ons tuincentrum is dus altijd een succes. Voor uzelf, maar ook als cadeau voor een ander. Wij hopen u als regelmatige bezoeker te mogen verwelkomen. U kunt dan bovendien sparen voor aantrekkelijke korting met onze eigen spaarapp.

Anderen zochten naar:

Tuincentrum Almelo
Tuincentrum Deurningen
Tuincentrum Hengelo
Tuincentrum Tubbergen
Tuincentrum Enschede
Tuincentrum Denekamp
Tuincentrum Coevorden
Tuincentrum Hardenberg

tuincentrum heerdink Albergen
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 17 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug