Tuincentrum Rossum

Tuincentrum Rossum, kom langs bij Heerdink

Wij zijn het  tuincentrum voor Rossum en omgeving. Kom langs en ervaar het zelf. Op een riante oppervlakte van 5000m2 vindt u alle bomen, planten en bloemen die u zoekt. Wij bieden echter meer dan dat. Zo kan ons eigen hoveniersbedrijf u van dienst zijn met het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin en staan wij bekend om onze grote afdeling met woondecoraties.

Het tuincentrum nabij Rossum met eigen kwekerij

Tuincentrum Heerdink bestaat al sinds 1980. Al vanaf het begin hebben wij onze eigen kwekerij. Dit is een van de redenen waarom wij zijn uitgegroeid tot een populair tuincentrum nabij Rossum. Het hele jaar door kweken wij hier een groot deel van ons eigen groen. Daarom vindt u bij ons ook vaak unieke planten en bomen van de hoogste kwaliteit.

Een eigen hoveniersbedrijf voor ontwerp en aanleg

Bezoekt u ons tuincentrum omdat u werk wilt maken van een nieuwe tuin? Wij kunnen u helpen met meer dan alleen het mooiste groen. Ons eigen hoveniersbedrijf is u graag van dienst met het ontwerp en de aanleg van uw nieuwe tuin. Wij zorgen voor een prachtig 3D ontwerp geheel volgens uw wensen, zodat u direct een goede indruk krijgt van hoe uw nieuwe tuin eruit gaat zien.

Ons hoveniersbedrijf kan u niet alleen helpen met groen, maar met alle onderdelen van uw tuin. Wij kunnen zelfs unieke overkappingen voor u ontwerpen, al dan niet in combinatie met een tuinhuis. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij kunnen u helpen met:

Ook voor al uw tuingereedschap

Ook voor het aanschaffen van al uw tuingereedschap zijn wij het tuincentrum nabij Rossum. Wij maken de bewuste keuze om alleen gereedschap van gerenommeerde A-merken te verkopen. Ons tuincentrum staat voor kwaliteit, op alle gebieden. Dat geldt ook voor onze service. Onze medewerkers hebben niet alleen verstand van groen, maar kunnen ook al uw vragen over gereedschappen voor u beantwoorden.

Vind de mooiste woondecoraties

Ondanks dat wij al heel wat jaren bestaan, zijn wij een modern tuincentrum. Dat betekent dat wij u niet alleen het mooiste groen en tuingereedschap bieden: ook wanneer u op zoek bent naar woondecoraties voor interieur en tuin, zijn wij het tuincentrum voor Rossum en omstreken. Onze potterie is bekend in de wijde omgeving. Hier vindt u alle mogelijke soorten en stijlen potten voor binnen en buiten. Onze afdeling met woondecoraties wordt twee keer per jaar voorzien van fraaie nieuwe items. De laatste trends komen hier altijd in terug. Vraag gerust een van onze medewerkers om inspiratie of hulp.

Zes dagen per week geopend

U bent van maandag tot en met zaterdag welkom in ons tuincentrum nabij Rossum.  U kunt in ons tuincentrum gebruikmaken van veel verschillende cadeaubonnen. Wij verkopen ook onze eigen cadeaukaarten en hebben een spaarsysteem voor vaste klanten. Wij hopen u snel te mogen begroeten.

tuincentrum heerdink rossum
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Wij zijn vandaag zondag 21 juli helaas gesloten.
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug