Tuincentrum Vriezenveen

Tuincentrum Vriezenveen, kom naar Heerdink

Voor het leukste tuincentrum in Vriezenveen en omgeving, hoeft u niet ver te rijden. In Geesteren vindt u namelijk Tuincentrum Heerdink. Al sinds 1980 staan wij bekend als hét tuincentrum voor de wijde regio. Daar zijn wij niet alleen trots op; wij stellen ook alles in het werk om dit zo te houden. Dat doen wij onder andere in onze kwekerij, waardoor wij u kunnen voorzien van de mooiste bomen en planten die door ons zelf gekweekt zijn. Maar ook met een grote afdeling aan woondecoraties, de beste tuingereedschappen en de diensten van ons eigen hoveniersbedrijf. Kom langs en ontdek wat wij u te bieden hebben.

Het tuincentrum nabij Vriezenveen met eigen kwekerij

Wij zijn het tuincentrum nabij Vriezenveen met eigen kwekerij. Dat is best bijzonder. De meeste tuincentra kopen hun groen in. Weliswaar meestal bij vaste leveranciers en partners, maar de beste controle over de kwaliteit krijg je alleen wanneer groen in eigen beheer gekweekt wordt. Dankzij onze eigen kwekerij bieden wij u de hoogste kwaliteit en grootste diversiteit. Het hele jaar door kweken wij namelijk honderden soorten planten en bomen

Ons hoveniersbedrijf helpt u met uw tuin

Nog een reden waarom wij een uniek tuincentrum nabij Vriezenveen zijn: ons eigen hoveniersbedrijf. Bij ons werken ervaren en gepassioneerde specialisten die u graag van dienst zijn met tal van werkzaamheden in uw tuin, zoals:

Wij bespreken graag uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak met een van onze hoveniers of vraag een van de medewerkers in ons tuincentrum om meer informatie.

Tuingereedschap van a-merken

Ook alle doe-het-zelvers helpen wij. Zelf in uw tuin werken is immers een vorm van plezier en ontspanning. U geniet hier het meeste van wanneer u in uw tuin kunt werken met de juiste gereedschappen. Daarom verkopen wij louter tuingereedschap van a-merken. Wij bieden u een zeer uitgebreid aanbod. Mocht u onverhoopt toch iets niet kunnen vinden, vraag het dan aan onze medewerkers. In veel gevallen kunnen wij specifiek gereedschap voor u bestellen.

Een grote afdeling met woondecoraties

Bezoek in ons tuincentrum voor Vriezenveen zeker ook onze grote afdeling met woondecoraties. Wat dacht u van trendy sierkussens, kaarsen of lantaarns? Elk seizoen wordt onze collectie door onze eigen experts voorzien van de laatste trends. In onze potterie vindt u potten in alle stijlen en maten, voor binnen en buiten. 

Zes dagen per week geopend

Bij Tuincentrum Heerdink kunt u zes dagen per week terecht, van maandag tot en met zaterdag. Ook op koopavonden en koopzondagen bent u welkom. Voor onze vaste klanten is er een spaarapp die aantrekkelijke kortingen biedt.

Anderen zochten naar:

Tuincentrum Almelo
Tuincentrum Deurningen
Tuincentrum Hengelo
Tuincentrum Tubbergen
Tuincentrum Enschede
Tuincentrum Denekamp
Tuincentrum Coevorden
Tuincentrum Hardenberg

tuincentrum heerdink Vriezenveen
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 17 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug