Tuincentrum Oldenzaal

Tuincentrum Oldenzaal, kom naar Heerdink

Heeft u het leukste tuincentrum nabij Oldenzaal al eens bezocht? Kom naar Tuincentrum Heerdink. Binnen een half uur rijden bent u er al. Wij bieden u als tuinliefhebber alles wat u zoekt en nog veel meer. Al sinds 1980 staan wij in Oldenzaal en de wijde regio bekend als een bijzonder tuincentrum. Wie op zoek is naar prachtige nieuwe planten, bloemen of bomen voor in de tuin – maar ook snijbloemen voor in huis – kan bij ons zijn/haar hart ophalen. Wij bieden u zeer veel diversiteit. Ook wanneer het aankomt op andere producten. Zo staan wij bekend om ons riante aanbod woondecoraties en kwalitatief tuingereedschap. De meeste bekendheid genieten wij waarschijnlijk dankzij onze eigen kwekerij.

Het tuincentrum voor Oldenzaal met groen uit eigen kwekerij

Onze eigen kwekerij vormt het kloppend hart van ons tuincentrum. In eigen beheer kweken wij het hele jaar door honderden verschillende soorten planten, bloemen en bomen. Deze verkopen wij uiteraard in ons eigen tuincentrum. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring en zorg en aandacht van onze specialisten, weet u zeker dat u bij ons tuincentrum voor Oldenzaal en regio altijd kwaliteit in huis haalt. Of u nu komt voor betaalbare bloemen of een bijzondere plant of boom.  

Wij beschikken over een eigen hoveniersbedrijf

Met onze specialismes laten wij zien dat wij een echte expert zijn op tuingebied. Niet alleen met onze eigen kwekerij, maar ook met ons eigen hoveniersbedrijf. Wij willen hét tuincentrum voor Oldenzaal en omgeving zijn voor de echte tuinliefhebber. Daarom vindt u bij ons meer dan alleen groen. Heeft u de hulp nodig van een professional voor het realiseren van uw ideale tuin? Onze hoveniers zijn u graag van dienst. Neem contact met ons op of spreek een van onze medewerkers in het tuincentrum aan om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken op het gebied van:

Kwalitatief tuingereedschap

Bij Tuincentrum Heerdink hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Vandaar dat u bij ons ook alleen a-merken tuingereedschap vindt. Van eenvoudig handgereedschap tot diverse soorten machines: u vindt het allemaal bij ons. Op verzoek zelfs op bestelling, indien u een specifieke wens hebt. Dezelfde hoge kwaliteitsstandaard die wij hanteren bij ons groen, hanteren wij ook wanneer het aankomt op ons gereedschap.

Een grote afdeling met woondecoraties

Een tuin is meer dan alleen een stuk grond met fraai groen. Het is de plek waar u graag geniet van een heerlijk zonnetje, een hapje of drankje nuttigt en in uw vrije tijd lekker tot rust komt. Dezelfde zorg die u aan uw interieur besteedt, wilt u ook aan uw tuin besteden. Dat kan. Ook voor het tuincentrum nabij Oldenzaal met de mooiste collectie woondecoraties komt u naar Tuincentrum Heerdink. Onze potterie heeft veel bekendheid vergaard. Hier vindt u de mooiste potten voor binnen en buiten in alle soorten en maten. Elk seizoen verversen wij onze collectie woondecoraties met nieuwe items volgens de laatste trends. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor ondere andere tijdloze sierkussens en kaarsen.

Alle tuinliefhebbers zijn welkom

Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in het nummer een tuincentrum nabij Oldenzaal. Bij ons bent u gegarandeerd van een inspirerende dag. Waar u ook van houdt: u vindt bij ons altijd precies wat u zoekt. Onze vaste klanten sparen bij ons voor aantrekkelijke kortingen in onze eigen spaarapp. Ook kunt u met diverse cadeaubonnen bij ons terecht. Wij verkopen eveneens onze eigen cadeaubonnen. Ook op koopavonden en koopzondagen bent u van harte welkom in ons tuincentrum.

Anderen zochten naar:

Tuincentrum Almelo
Tuincentrum Deurningen
Tuincentrum Hengelo
Tuincentrum Tubbergen
Tuincentrum Enschede
Tuincentrum Denekamp
Tuincentrum Coevorden
Tuincentrum Hardenberg

tuincentrum heerdink Oldenzaal
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 17 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug