Tuincentrum Coevorden

Tuincentrum Coevorden, Heerdink een optie?

Sinds 1980 is Tuincentrum Heerdink al een zeer bekend tuincentrum voor Coevorden en omgeving. Bij ons vindt de tuinliefhebber alles wat hij/zij zoekt onder één dak: alle vormen van groen voor in de tuin, tuingereedschap en andere onderhoudsproducten, tuinaccessoires en woondecoratie en natuurlijk vriendelijk en deskundig advies. Kom langs en vind gegarandeerd wat u zoekt voor uw tuin. Wat ons tuincentrum extra bijzonder maakt, is het feit dat wij beschikken over een eigen hoveniersbedrijf en een eigen kwekerij.

Meer dan alleen een tuincentrum voor Coevorden

Ons tuincentrum biedt u alles wat u zoekt voor uw tuin. Meer nog dan u wellicht gewend bent, want met ons eigen hoveniersbedrijf kunnen wij u helpen met het ontwerp en de aanleg van een gloednieuwe tuin. Onze ervaren hoveniers werken met het groen uit ons eigen tuincentrum. Ook zijn zij beschikbaar voor al uw tuinonderhoud. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om uw wensen te bespreken.

Tuincentrum met eigen kwekerij

Al vanaf onze oprichting kweken wij ons eigen groen voor ons tuincentrum nabij Coevorden. In onze kwekerij worden het hele jaar door honderden soorten bomen, planten en bloemen gekweekt. Dit zorgt ervoor dat wij u een zeer uitgebreid aanbod kunnen presenteren. Omdat wij zo’n groot gedeelte van ons eigen groen zelf kweken, staan wij ook garant voor een perfecte kwaliteit.

Verfraai uw tuin en uw huis

Voor veel mensen gaan een mooi interieur en een mooie tuin samen. Naast alles op tuingebied bieden wij u ook prachtige woondecoraties. Onze collectie, die onder andere bestaat uit sierkussens en kaarsen, verandert per seizoen. De laatste trends zijn hier altijd in opgenomen. Dat geldt ook voor onze tuinaccessoires. Een bijzondere rol is daarbij weggelegd voor onze potterie. Deze heeft zelfs een eigen afdeling waarin u alle mogelijke soorten en formaten potten vindt.

Ook voor al uw tuingereedschap

Een mooie tuin wilt u ook mooi houden. De juiste gereedschappen en onderhoudsproducten helpen hierbij. Wie op zoek is naar nieuw tuingereedschap kan zeker bij ons terecht. Wij verkopen alle soorten gereedschappen van gerenommeerde A-merken.

Ons deskundige team staat voor u klaar

Heeft u een vraag over onze planten, bomen en bloemen, of over uw tuin in het algemeen? Ons deskundige team staat voor u klaar. Onze vriendelijke en altijd goed geïnformeerde medewerkers vormen een belangrijke reden waarom wij al meer dan veertig jaar bekend staan als wellicht wel het leukste tuincentrum in regio Coevorden

Wij kijken uit naar uw bezoek

U kunt ook bij ons terecht op koopavonden en koopzondagen. Het is mogelijk om met diverse cadeaubonnen te betalen. Wij verkopen ook onze eigen cadeaubonnen en bieden vaste klanten aantrekkelijke kortingen met onze eigen spaar-app. Wij kijken uit naar uw bezoek.

Anderen zochten naar:

Tuincentrum Almelo
Tuincentrum Enschede
Tuincentrum Denekamp
Tuincentrum Hardenberg
Tuincentrum Tubbergen
Tuincentrum Hengelo
Tuincentrum Deurningen

tuincentrum heerdink coevorden
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 24 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug