Tuincentrum Klazienaveen

Tuincentrum Klazienaveen, heerdink 

Wanneer u een tuincentrum in Klazienaveen wilt bezoeken, kijkt u natuurlijk het liefst dichtbij. Er zijn misschien uitzonderingen. Wij sporen u graag aan om eens een uitzondering te maken. Wilt u namelijk echt het mooiste tuincentrum ontdekken, kom dan naar Tuincentrum Heerdink. Wij zijn geen tuincentrum in Klazienaveen zelf. Wij zijn namelijk gevestigd in Geesteren, op zo’n drie kwartier tijden. U stapt natuurlijk niet zomaar de auto in voor zo’n stuk. Kom langs en ervaar dat het de moeite waard is. Wij bieden u meer dan genoeg om een hele middag uw ogen uit te kijken, en natuurlijk het groen en de accessoires voor uw tuin (en huis) te vinden die u zoekt.

Ons tuincentrum buiten Klazienaveen is de moeite waard

U zult uzelf belonen voor een ritje naar Geesteren. Kent u namelijk een tuincentrum in Klazienaveen met een eigen kwekerij? Alleen al onze kwekerij is de moeite waard.  Veel van de planten en bomen die u in ons tuincentrum ziet, zijn door ons zelf gekweekt. Wij doen dit al sinds 1980. Wij zijn zeer trots op onze eigen kwekerij. Niet alleen bieden wij u dankzij eigen kweek de hoogste kwaliteit; onze medewerkers kennen onze planten en bomen door en door. Vraag hen gerust om hulp, zij beantwoorden graag uw vragen.

Ons hoveniersbedrijf zorgt voor uw droomtuin

Wij zijn een tuincentrum dat u veel extra’s biedt. Wist u dat wij ons eigen hoveniersbedrijf hebben? U kunt dus niet alleen bij ons terecht voor het mooiste groen voor uw tuin: onze ervaren hoveniers ontwerpen en leggen ook graag voor u aan. Wij nemen met plezier de tijd om uw wensen te bespreken en op basis daarvan een prachtig 3D ontwerp te maken waarmee u alvast digitaal naar uw nieuwe tuin kunt kijken. Onze hoveniers kunnen zorgen voor:

Ook bieden wij u verregaand maatwerk. Natuurlijk bij het ontwerp en de aanleg van uw tuin, maar zelfs bij overkappingen en schuttingen. U kunt bij ons terecht voor een schutting over overkapping uit onze collectie, maar onze bouwkundig ingenieur kan ook voor u op maat een overkapping ontwerpen, of een unieke schutting samenstellen met behulp van de vele schuttingdelen die wij u bieden.

Kwalitatief tuingereedschap

Tuincentrum Heerdink staat voor kwaliteit. Dit ziet u ook terug in ons tuingereedschap. Wij leveren namelijk alleen tuingereedschap van gerenommeerde a-merken. Onze medewerkers vertellen er graag alles over en helpen u bij het vinden van het juiste gereedschap. Ook wanneer dit niet standaard in ons aanbod vertegenwoordigd is. Wij kunnen vaak specifiek gereedschap rechtstreeks bij de producent bestellen.

Een grote afdeling woondecoraties

Wij zijn niet alleen het mooiste tuincentrum voor Klazienaveen vanwege ons kwalitatieve aanbod aan groen. Wij bieden u meer dan alleen planten en bomen voor uw tuin. Wij hebben een grote afdeling met woondecoraties. Hierin vindt u alles wat u zoekt om van uw tuin echt een heerlijke plek te maken, zoals heerlijke kussens voor uw loungeset of sfeervolle kaarsen en lantaarns.

Onze collectie gaat nog veel verder dan uw tuin alleen. Zo bieden wij u prachtige  snijbloemen, kamerplanten en diverse accessoires voor in huis. In onze potterie vindt u voor elke plant een pot in uw smaak. Onze collectie wordt twee keer per jaar vernieuwd, dus alle reden om nog een keer terug te komen en de laatste trends in huis te halen.

Geopend van maandag tot en met zaterdag

Voor een bezoek aan een tuincentrum buiten Klazienaveen wilt u wellicht wat tijd uittrekken. U bent van harte welkom van maandag tot en met zaterdag. Neem de tijd om inspiratie op te doen en rustig rond te kijken. Een bezoek aan ons tuincentrum is echt een uitje. Ons team kijkt uit naar uw bezoek.

tuincentrum heerdink klazienaveen
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 24 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug