Tuincentrum Wierden

Tuincentrum Wierden, kom langs bij Heerdink

Sinds 1980 is Tuincentrum Heerdink het tuincentrum voor Wierden en omgeving. Ondanks dat wij al lange tijd bestaan, zijn wij een modern tuincentrum dat u niet alleen alles biedt qua groen. Ook voor de mooiste accessoires, gereedschappen en nog veel meer komt u naar ons. In ons tuincentrum kunt u altijd rekenen op vriendelijke, kundige medewerkers die u graag van dienst zijn.

Ons tuincentrum voor Wierden heeft een eigen kwekerij

U kunt voor mooie bomen en planten in veel tuincentra terecht. Tuincentrum Heerdink biedt u echter een extra reden om ons te komen bezoeken. Wij kweken het hele jaar door honderden soorten bomen en planten in onze eigen kwekerij. Onze kwekerij staat niet alleen garant voor een grote diversiteit, maar ook voor topkwaliteit.

Een eigen hoveniersbedrijf

Wij zijn u niet alleen van dienst met het verkopen van het mooiste groen. Wij beschikken over ons eigen hoveniersbedrijf dat u van dienst is met het ontwerp en de aanleg van uw nieuwe tuin. Vanzelfsprekend werken onze hoveniers met het groen uit ons eigen tuincentrum en onze eigen kwekerij. Wij beschikken over alle expertise en kennis om u van A tot Z van dienst te zijn, met onder andere:

Onze ontwerpers nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken en op basis daarvan een prachtig 3D ontwerp te maken. Vervolgens zorgen wij met ons eigen team voor de perfecte aanleg van uw tuin. Vraag ons naar de mogelijkheden, want op veel gebieden is maatwerk mogelijk.

Al het tuingereedschap dat u nodig hebt

Werkt u graag zelf in uw tuin? Dat gaat het beste met goed tuingereedschap. Wij bieden u al het tuingereedschap dat u nodig heeft. Ons aanbod bestaat louter uit A-merken. Ook op het gebied van tuingereedschap kunnen onze medewerkers u van advies voorzien. Zoekt u iets dat niet in ons aanbod is opgenomen? Laat het ons gerust weten. In veel gevallen kunnen wij specifieke producten voor u bestellen.

Een grote lifestyle afdeling

De tuinliefhebber die zijn/haar tuin graag aankleedt met fraaie accessoires, moet zeker ons tuincentrum voor Wierden bezoeken. Ons tuincentrum staat namelijk bekend om onze grote lifestyle afdeling. Zo bieden wij u prachtige potten in alle soorten en maten in onze potterie. In onze afdeling met woondecoraties vindt u onder andere fraaie sierkussens, kaarsen en lantaarns. Ook voor uw interieur kunt u hier terecht. Bijvoorbeeld voor prachtige snijbloemen. Onze collectie woondecoraties en -accessoires wordt elk seizoen vernieuwd. U vindt hierin altijd de laatste trends.

Zes dagen in de week geopend

Ons tuincentrum voor Wierden is zes dagen in de week geopend. U bent op doordeweekse dagen en op zaterdag van harte welkom. Wij kijken uit naar uw bezoek.

tuincentrum heerdink wierden
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 17 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug