Snijbloemen

Uw tuincentrum voor strakke tuinen

Een strakke tuin is makkelijk in het onderhoud. Toch ziet hij er fantastisch uit met een moderne uitstraling. Ideaal dus als u zelf niet echt een liefhebber van tuinieren bent of als u gewoon van strakke lijnen houdt. Gezellige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting, een moderne vijver, het is allemaal mogelijk.

Passende beplanting

Door slim gebruik van tegels wordt uw tuin strak en elegant. XL-tegels, bijvoorbeeld, geven uw tuin een ruimtelijk gevoel. Door deze op een stijlvolle manier af te wisselen met passende beplanting, ontstaat een chic tuinbeeld.

Met kleinere tegels zijn vervolgens mooie patronen te maken. U kiest bijvoorbeeld voor wildverband, blokverband, elleboogverband, diagonaalverband of wat dies meer zij.

Bent u geïnteresseerd in een strak tuinontwerp? Tuincentrum Heerdink in Geesteren zet het ontwerp graag voor u uit.

In contact met tuincentrum Heerdink

Hout, gras, tegels en kiezel

Een strakke tuin kenmerkt zich met rechte belijningen die zorgen voor een onderhouden uiterlijk. Houten materialen zoals vlonders en pergola’s voegen sfeer toe. Afwisseling in de vlakken geeft een speels en interessant effect. Dat geldt ook voor afwisseling van tegels met houten planken.

Kiest u voor een strakke tuin en laat u deze ontwerpen door Tuincentrum Heerdink? Wij nemen uw wensen in acht en verzekeren u van een interessant en elegant ontwerp. Laat u uw tuin door ons aanleggen, dan is het ontwerp gratis.

Bestel een oantwerp

Wij spelen in onze ontwerpen met:

  • Industriële materialen
  • Grote terrassen
  • Verhoogde vijvers
  • Schanskorven
  • Pergola’s
  • Tegels met variabele formaten
  • Verschillende materialen zoals hout, kiezel en gras

Wilt u meer weten? Neem contact op

Snijbloemen

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Terug