Mooie woondecoraties in Geesteren

Bij Tuincentrum Heerdink vindt u naast een grote hoeveelheid tuinartikelen ook een breed assortiment aan woondecoratie. Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend(in) of collega, of bent u zelf toe aan een nieuwe stijl die past bij het seizoen? Neem een kijkje in onze winkel, want er zit vast iets geschiktst voor u bij.

Vraag advies van een expert


woondecoratie almelo

woondecoraties almelo

Een wisselend assortiment woondecoraties

Elk seizoen wisselen wij het assortiment met nieuwe, trendy producten. Veel mensen komen daarom regelmatig een kijkje nemen in onze woonafdeling. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen tussen onze vele decoratief uitgestalde artikelen.

Wij hebben bijvoorbeeld mooie potten op bijpassende stellages, waarin u uw bloemen of planten wat extra allure mee kunt geven. Of wat dacht u van leuke lantaarntjes voor een kaarsje, die u zowel binnen als buiten kunt ophangen voor een romantisch effect.

De artikelen van onze afdeling woondecoratie combineren uitstekend met een mooie kamerplant of een prachtig boeket. Dat maakt een bezoek aan Tuincentrum Heerdink tot een inspirerend dagje uit.

Een nieuwe uitstraling voor uw woning.

Wilt u uw huis een nieuwe look geven? Bij Tuincentrum Heerdink vindt u een schat aan accessoires. Een nieuwe impuls aan uw interieur vraagt vaak geen drastische veranderingen. Door accenten aan te brengen, zoals vazen, spiegels, lampen, kaarsen, kussens, plaids, lampen, beddengoed, dienbladen, borden, glazen, kunstbloemen en wanddecoraties, verandert het karakter van uw interieur in een oogwenk!

Niets missen?

We staan voor de uitdaging om ons aanbod woondecoraties minstens twee keer per jaar volledig te vernieuwen. U wilt geïnspireerd worden bij elk bezoek, ieder seizoen opnieuw. We begrijpen dat en bieden daarom de mooiste accessoires voor uw interieur. Wij verrassen u graag!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Terug