Mooie woondecoraties in Geesteren

Mooie woondecoraties in Geesteren

Mooie woondecoraties in Geesteren

Bij Tuincentrum Heerdink vindt u naast een grote hoeveelheid tuinartikelen ook een breed assortiment woondecoratie. Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend of collega, of bent u zelf toe aan een nieuwe stijl die past bij het seizoen? Neem een kijkje in onze winkel, want er zit vast iets geschikts voor u bij.

Een wisselend assortiment woondecoraties

Elk seizoen wisselen wij het assortiment met nieuwe, trendy producten. Veel mensen komen daarom regelmatig een kijkje nemen in onze woonafdeling. U bent welkom om inspiratie op te doen tussen onze vele decoratief uitgestalde producten.

Wij hebben bijvoorbeeld mooie potten op bijpassende stellages, waarin u uw bloemen of planten wat extra allure mee kunt geven. Of wat dacht u van leuke lantaarntjes voor een kaarsje, die u zowel binnen als buiten kunt ophangen voor een romantisch effect.

De artikelen van onze afdeling woondecoratie combineren uitstekend met een mooie kamerplant of een prachtig boeket. Dat maakt een bezoek aan Tuincentrum Heerdink tot een inspirerend dagje uit.

VRAAG ADVIES VAN EEN EXPERT

Een nieuwe uitstraling voor uw woning

Wilt u uw huis een nieuwe look geven? Bij Tuincentrum Heerdink vindt u een schat aan accessoires. Een nieuwe impuls aan uw interieur vraagt vaak geen drastische veranderingen. Door accenten aan te brengen, zoals vazen, spiegels, lampen, kaarsen, kussens, plaids, lampen, beddengoed, dienbladen, borden, glazen, kunstbloemen en wanddecoraties, verandert het karakter van uw interieur in een oogwenk!

We staan voor de uitdaging om ons aanbod woondecoraties minstens twee keer per jaar volledig te vernieuwen. U wilt geïnspireerd worden bij elk bezoek, ieder seizoen opnieuw. We begrijpen dat en daarom reizen we door het hele land om de mooiste accessoires te vinden. Wij verrassen u altijd met onze nieuwste vondsten!

Tuincentrum Heerdink
Haarbrinksweg 26 
7678 RT Geesteren, Overijssel


KVK: 06041060 

Btw: NLl008448978B01 

Bank:  NL72RABO0115711805

Privacyverklaring

Contactgegevens

0546 - 631 715

info@tuincentrumheerdink.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 21:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 08:00 - 17:00

Tuincentrum Heerdink in Geesteren biedt diverse diensten voor uw tuin.