Koop uw tuingereedschap in Geesteren

Koop uw tuingereedschap in Geesteren Ov

Koop uw tuingereedschap in Geesteren Ov

Voor het onderhoud van een tuin is degelijk gereedschap nodig. Tuincentrum Heerdink in Geesteren levert alle benodigdheden voor zowel hobbytuinders als professionele hoveniers. Alles is beschikbaar in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Dus bent u op zoek naar een originele fruitplukker of een kopje voor uw tuinsproeier? Kom naar ons tuincentrum en u vindt wat u zoekt.

BESTEL UW PRODUCT

Alle a-merken op voorraad

Merken als Wolf-Garten en Gardena leveren degelijk combinatiegereedschap en alles voor het comfortabel snoeien en besproeien van uw tuin. In de zomer houdt u uw tuin gezond door regelmatig te sproeien. In het najaar heeft u veel profijt van hoogwaardig snoeigereedschap voor uw heg, haag en bomen.

Felco levert top snoeischaren voor veelvuldig gebruik. Het is een traditioneel Zwitsers merk dat een groot deel van haar houten stelen nog zelf produceert. Aan duurzaamheid, gebruikscomfort en ergonomie is veel aandacht besteed bij het ontwerp van ieder stuk gereedschap.

Spear & Jackson maakt uitstekende scheppen en hoogwaardige hooi- en mestvorken. De gereedschappen zijn speciaal ontwikkeld voor frequente gebruikers die hoge eisen stellen aan hun gereedschap.

Talen Tools is producent en leverancier van gereedschap voor agrariërs, hoveniers, bouwvakkers en tuinliefhebbers. Het assortiment is bijzonder uitgebreid en omvat ook houten stelen in alle soorten en maten. Dit merk heeft alle soorten tuingerei beschikbaar. Het blijft zelfs bij dagelijks, professioneel gebruik lang goed.

Wilt u uw schutting weer op kleur brengen? Onze verven en beitsen van Hermadix bieden langdurige bescherming voor alle soorten tuinhout, hardhout, steigerhout en Douglashout. Uw tuinhuisje staat er weer mooi bij en daar heeft u jarenlang plezier van als u de juiste verf of beits gebruikt.

Heeft u specifieke benodigdheden? Elk soort tuingereedschap is bij ons te bestellen.

Tuincentrum Heerdink
Haarbrinksweg 26 
7678 RT Geesteren, Overijssel


KVK: 06041060 

Btw: NLl008448978B01 

Bank:  NL72RABO0115711805

Privacyverklaring

Contactgegevens

0546 - 631 715

info@tuincentrumheerdink.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 21:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 08:00 - 17:00

Tuincentrum Heerdink in Geesteren biedt diverse diensten voor uw tuin.