Spaarsysteem app

Trouwe klanten belonen wij graag. Bij iedere €5,- die u bij ons besteedt, ontvangt u 1 spaarpunt*. Wanneer u 50 spaarpunten heeft kunt u deze inwisselen voor een cadeaubon t.w.v. 12,50,-. Leuk voor uw zelf of om cadeau te doen.

* Geldt voor aankopen die afgerekend zijn aan de kassa. U ontvangt geen spaarpunten bij webshop bestellingen, verstuurde facturen en uitgevoerde werkzaamheden door ons hoveniersbedrijf.

App downloaden en instellen

Ga naar de App Store of Google Store en download de app TC HeerdinkBent u al spaarder?
Log in met het e-mailadres dat bij ons bekend is. Klik op ( wachtwoord vergeten ) als u nog geen spaaraccount heeft aangemaakt of u uw wachtwoord niet meer weet. als u nog geen nieuwe klantenkaart met barcode heeft opgehaald, kiest u voor [NEE] bij de vraag ” Heeft u al een Klantenkaart?” Als u al wel een nieuwe klantenkaart met barcode heeft, krijgt u in de app precies dezelfde barcode.

Bent u een nieuwe spaarder?
Registreer uzelf als spaarder in de app. U ontvangt een validatie-mail waarmee u uw e-mail adres bevestigd. Rond de registratie af door een aantal gegevens in te vullen. Deze gegevens kunt u altijd weer aanpassen.

Tuincentrum Heerdink gebruikt uw gegevens enkel en alleen voor leuke attenties, informatie rond het voordeelprogramma voor kaarthouders en nodige informatie over het bedrijf. u kunt zich altijd weer afmelden voor bepaalde informatie of als spaarder in het geheel. De gegevens worden uiterst zorgvuldig verwerkt en beheerd. Ons systeem voor klankkaarthouders voldoet volledig aan de nieuwe AVG (de privacywet)

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Terug