Bij Tuincentrum Heerdink in Geesteren vindt u zowel potten voor binnen als buiten

Wij laten u graag ons mooie assortiment aan potterie zien.

Onze online  collectie

Onze binnenpotten

Elk seizoen kunnen wij u de nieuwste collecties en trends laten zien op het gebied van binnenpotten en vazen in sfeervolle presentaties. Of het nu een landelijke uitstraling moet hebben of juist uiterst modern. Binnen onze wisselende collectie vindt u het allemaal.

Onze binnenpotten collectie

Tip: Onze aardewerk bloempotten zijn niet 100% waterdicht. Daarom adviseren wij om de pot te voorzien van een plastic zak of folie en deze te bedekken met een laag hydrokorrels.

Ons assortiment bestaat uit:
  • Binnenpotten
  • Manden
  • Aardewerken vazen
  • Schalen etc.

Onze buitenpotten

Onze collectie buitenpotten bestaat uit een ruim assortiment potten, bakken en manden van kunststof, clayfibre, metaal of aardewerk. Waarmee u uw tuin, balkon en terras gezellig kunt maken, zodat u zich er helemaal thuis voelt.

Onze buitenpotten collectie

Nagenoeg al onze buitenpotten zijn vorstbestendig mits ze voorzien zijn van voldoende drainagegaten in de bodem en een laag hydrokorrels zodat de drainagegaten niet verstoppen.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat uw aanschaf bij het interieur of terras past, en dat uw plant er goed in staat. Bij Tuincentrum Heerdink geven we u graag advies!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Terug