Overkappingen

Uw tuin is een heerlijke plek om te ontspannen, te genieten of te eten. U kunt heerlijk genieten van de zon wanneer het weer het toestaat. In ons land is het weer niet altijd lekker genoeg om onbeschut te zitten. Maar ook wanneer de zon fel schijnt, wilt u misschien beschutting. Net als wanneer het regent. En wat te denken van de avonden? Met een fraaie overkapping haalt u nog meer uit uw tuin. Hiermee creëert u een heerlijke plek om buiten te zitten en te leven. Tuincentrum Heerdink heeft de perfecte overkappingen voor u. Wij ontwerpen deze namelijk zelf en leveren daarmee maatwerk.

Van overkappingen tot complete buitenverblijven

Tuincentrum Heerdink is op alle gebieden uw tuinspecialist. Met onze overkappingen onderscheiden wij ons van andere tuincentra. Of u nu op zoek bent naar een overkapping voor uw zithoek, een tuinhuis met buitenruimte of een compleet buitenverblijf: wij maken deze op maat voor u.

Topkwaliteit van onze eigen bouwkundig experts

Wij hebben alles in huis om voor u de perfecte overkapping te ontwerpen. Onze eigen bouwkundig expert ontwerpt al onze overkappingen en buitenverblijven. Dat doen wij uiteraard in overleg met u. Wij houden rekening met al uw wensen en zorgen voor een ontwerp dat bij uw smaak past en optimaal tot zijn recht komt in uw tuin. Ook qua afmetingen, vanzelfsprekend.

Meer weten over overkappingen

Gefabriceerd door een regionale toeleverancier

Voor de productie van onze overkappingen, tuinhuizen en buitenverblijven werken wij al jaren samen met een plaatselijke fabrikant. Daar zijn wij trots op. Wij besteden geen werk uit in het buitenland, maar hanteren ouderwets, oerhollands vakmanschap. Zo garanderen wij kwaliteit en een snelle levertijd. Dankzij onze jarenlange samenwerking weten wij exact wat wij van elkaar kunnen verwachten en hoe wij gezamenlijk kunnen zorgen voor het best mogelijke product voor u.Zelf monteren of hulp van ons

Al onze overkappingen zijn met het juiste gereedschap door u zelf te monteren. Laat u dit liever over aan een vakman, dan is dit geen probleem. Wij helpen u graag met een snelle, vakkundige montage zodat u direct kunt genieten.

Goed voor jarenlang plezier dankzij kwalitatief douglashout

Voor al onze overkappingen maken wij gebruik van a-klasse douglashout. Douglashout staat bekend om zijn hardheid en stevigheid, maar ook om zijn uitstekende weersbestendigheid. Onze overkappingen zijn daardoor goed voor jarenlang plezier en blijven – zeker met het juiste onderhoud – vele jaren mooi.

Tevens dealer van Woodvision overkappingen

Een overkapping van Tuincentrum Heerdink betekent dat u profiteert van topkwaliteit en 100% maatwerk. Ons tuincentrum is er echter voor iedereen. Ook wanneer u een iets minder ruim budget heeft, bieden wij u ook mogelijkheden om een fraaie overkapping, tuinhuis of buitenruimte aan te schaffen. Wij zijn officieel dealer van Woodvision. Woodvision levert uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Neem contact op met ons

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Terug