Hoveniersbedrijf Wierden

Hoveniersbedrijf Wierden

Zoekt u een hoveniersbedrijf voor Wierden? Ons hoveniersbedrijf ontwerpt voor u elke tuin die u wilt, en legt deze aan. Of u nu een kleine tuin hebt of een groot stuk grond waarop u een tuin wilt laten aanleggen, op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke tuin of een prachtige natuurtuin: wij zorgen voor de tuin waar u al lange tijd van droomt. Wij werken met ons eigen, ervaren team en staan klaar om uw wensen te bespreken. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. 

Ons hoveniersbedrijf voor Wierden ontwerpt in 3D

Het laten aanleggen van een tuin is spannend. Daarom nemen wij graag de tijd voor u. Vanzelfsprekend kunt u bij het ontwerp van uw tuin rekenen op vakkundig advies.Dankzij een fraai ontwerp weet u al voor de aanleg van de tuin begint hoe deze eruit gaat zien. Ons hoveniersbedrijf voor Wierden ontwerpt in 3D. Dit geeft een perfect beeld van het eindresultaat. Wij bespreken het ontwerp met u. Dit geeft u de mogelijkheid om eventueel nog wijzigingen aan te laten brengen. Pas wanneer u 100% tevreden bent met het ontwerp, gaan wij aan de slag met de aanleg van uw nieuwe tuin.

Wij verzorgen alle facetten

Wanneer u ons hoveniersbedrijf voor Wierden inschakelt voor het verzorgen van uw nieuwe tuin, kunt u voor alle facetten hiervan bij ons terecht. Alle diensten verzorgen wij in eigen beheer, met onze eigen mensen en materialen. Wij leggen bomen en planten aan, zorgen voor fraaie (sier)bestrating, een gazon met graszoden of kunstgras of zelfs een fraaie vijver. Ook kunnen wij een prachtige schutting of overkapping voor u plaatsen.

Maatwerk is mogelijk

Het ontwerpen van uw tuin betekent uiteraard dat wij maatwerk hanteren. Maar hoe zit het met belangrijke onderdelen van uw tuin, bijvoorbeeld? Voor onze schuttingen en overkappingen bieden wij u indien gewenst maatwerk. Onze eigen bouwkundig ontwerper tekent voor u een overkapping helemaal op maat. Met de door u gewenste uitstraling en afmetingen. Een prachtige patio of tuinhuis met overkapping? Bijna alles is mogelijk.

Ook op het gebied van groen zijn wij het hoveniersbedrijf in Wierden dat net even een stapje verder gaat. Wij kunnen namelijk honderden verschillende soorten bomen en planten leveren uit onze eigen kwekerij. Wanneer u dus op zoek bent naar een hoveniersbedrijf in regio Wierden dat u meerwaarde biedt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook voor tuinonderhoud

Een prachtige nieuwe tuin wilt u ook mooi houden. Wilt u het onderhoud van uw tuin uitbesteden aan een specialist? Dat kan. Wij staan voor u klaar. U kunt uw wensen op het gebied van tuinonderhoud met onze hoveniers bespreken. Wij kunnen zorgen voor beregening, snoeien, herplanten en andere gewenste onderhoudswerkzaamheden zodat uw tuin er het hele jaar door zo mooi mogelijk bij staat.

Neem contact met ons op

Wilt u de wensen voor uw nieuwe tuin met ons bespreken? Bel of mail ons voor meer informatie en het laten verzorgen van een offerte op maat.

hoveniersbedrijf heerdink wierden
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 17 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug