Hoveniersbedrijf Vriezenveen

Hoveniersbedrijf Vriezenveen

Schakel ons hoveniersbedrijf voor Vriezenveen en omgeving in wanneer u eindelijk werk wilt maken van die prachtige nieuwe tuin. Onze specialisten nemen graag de tijd om samen met u een tuin te ontwerpen en deze voor u aan te leggen. Daarbij bent u niet afhankelijk van derden. WIj bieden u alle expertise onder één dak. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen en wat dit kost? Vraag dan een geheel gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

Een 3D ontwerp van ons hoveniersbedrijf voor Vriezenveen

Wij nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken. Deze zetten wij om in een prachtig 3D ontwerp. Zo krijgt u echt een goed beeld van uw nieuwe tuin. Pas wanneer u 100% tevreden bent, maken wij het ontwerp definitief en gaan wij over tot de aanleg van uw tuin. Onze hoveniers ontzorgen u helemaal. Wij ontruimen uw tuin, treffen de noodzakelijke voorbereidingen en zorgen voor een perfecte aanleg volgens ontwerp.

Alle diensten onder één dak

Wij zijn het hoveniersbedrijf voor Vriezenveen dat alle diensten onder één dak biedt. Het ontwerp en de aanleg van uw tuin zijn in handen van onze eigen ervaren specialisten. Wij zorgen onder andere voor:

Een schutting of overkapping op maat

Dat ons hoveniersbedrijf voor Vriezenveen en regio zorgt voor een tuinontwerp op maat, spreekt voor zich. Maar ook met de onderdelen van uw tuin kunnen wij uw maatwerk bieden. Met schuttingen en overkappingen, bijvoorbeeld. Onze eigen bouwkundig ontwerper tekent voor u een overkapping op maat, al dan niet in combinatie met een fraai tuinhuis. Ook bieden wij u keuze uit talloze schuttingdelen waarmee u naar hartenlust een schutting naar wens kunt samenstellen.

Prachtig groen uit eigen kwekerij

Dankzij onze eigen kwekerij bieden wij u nog meer onderscheidende meerwaarde. Hoeveel hoveniersbedrijven kent u die kunnen zorgen voor prachtig groen uit eigen kwekerij? Mede hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een veelgevraagd hoveniersbedrijf voor Vriezenveen en omgeving. Het hele jaar door kweken wij honderden soorten bomen en planten. Ook voor uw tuin hebben wij het ideale groen.

Ook uw specialist voor onderhoud

Van een prachtige nieuwe tuin wilt u natuurlijk maximaal genieten. Daarom is goed onderhoud cruciaal. Ook hiermee is ons hoveniersbedrijf voor Vriezenveen u graag van dienst. Wij onderhouden uw tuin volgens afspraak zodat deze er het hele jaar zo mooi mogelijk bij staat.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij staan voor u klaar. Voor het beantwoorden van vragen, verstrekken van meer informatie of verzorgen van een vrijblijvende offerte.

hoveniersbedrijf heerdink vriezenveen
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 17 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug