Hoveniersbedrijf Tubbergen

Hoveniersbedrijf Tubbergen

Wilt u weten wat wij als hoveniersbedrijf voor Tubbergen voor u kunnen betekenen? Lees dan zeker verder. Wij zorgen voor de tuin waar u al lange tijd naar op zoek bent. Of het nu gaat om een kleine of een grote tuin en ongeacht uw stijl: wij ontwerpen de mooiste tuin en leggen deze voor u aan. Dit doen wij met ons eigen ervaren team. Wij bieden u kwaliteit en service. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij vertellen u graag meer en verzorgen een aantrekkelijke offerte op maat.

Ons hoveniersbedrijf voor Tubbergen zorgt voor een 3D ontwerp

Wij kunnen al uw wensen en eisen op het gebied van uw tuin bespreken. U wilt echter de zekerheid dat uw tuin er ook echt zo mooi uit komt te zien als besproken. Deze zekerheid wilt u bovendien voordat uw tuin daadwerkelijk vorm krijgt. Wij zijn een hoveniersbedrijf voor Tubbergen dat zorgt voor een 3D tuinontwerp.

Dankzij dit 3D ontwerp loopt u als het ware al virtueel door uw tuin heen. U ziet precies hoe uw tuin eruit gaat komen te zien. Wij nemen graag de tijd om dit ontwerp met u te bespreken. Wilt u toch nog wijzigingen aan laten brengen, dan kan dat. Wanneer u volledig tevreden bent over het ontwerp, gaan wij aan de slag met de aanleg.

Alles in eigen huis

Bij het laten aanleggen van uw nieuwe tuin komt mogelijk een hoop kijken. De levering van de materialen, prepareren van de grond en het aanleggen van de diverse onderdelen van uw tuin. Wanneer u kiest voor ons hoveniersbedrijf voor Tubbergen weet u zeker dat u kiest voor een specialist die alle kennis en ervaring in eigen huis heeft. Wij bieden u het gemak van een enkel aanspreekpunt. Dat betekent eenvoudig en prettig communiceren.

Alle onderdelen van de aanleg van uw tuin doen wij met ons eigen team, waaronder:

Maatwerk voor een echt unieke tuin

Wanneer wij uw tuin ontwerpen, kunt u automatisch al spreken van maatwerk. Het wordt immers uw ontwerp dat vanaf nul wordt getekend. Wij kunnen echter nog verder gaan dan dat. Wij beschikken over een eigen bouwkundig ontwerper die met plezier 100% unieke overkappingen voor u ontwerpt. Helemaal afgestemd op uw stijl en de afmetingen van uw tuin. Ook kunnen wij dankzij de keuze uit zeer veel verschillende schuttingdelen een unieke schutting voor u samenstellen.

Het groen dat wij aanleggen in uw tuin, komt desgewenst uit onze eigen kwekerij. Hiermee bieden wij u keuze uit honderden verschillende bomen en planten, voor een echt unieke tuin.

WIj verrichten graag uw onderhoud

Als allround hoveniersbedrijf voor Tubbergen zijn wij er niet alleen voor het ontwerp en de aanleg van uw nieuwe tuin. Ook op het gebied van tuinonderhoud kunnen wij u alle werkzaamheden uit handen nemen en zorgen voor een tuin die er het hele jaar door zo mooi mogelijk bij staat. Neem contact met ons op om al uw vragen te stellen en de mogelijkheden te bespreken.

hoveniersbedrijf heerdink tubbergen
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 24 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug