Hoveniersbedrijf Borne

Hoveniersbedrijf Borne

Ons hoveniersbedrijf voor Borne en omgeving maakt van uw tuin een droomtuin. Wij houden rekening met al uw wensen en denken met u mee. Van het sparren over het eerste idee tot het plaatsen van de puntjes op de “i” in uw nieuw aangelegde tui. Denkt u al langer aan een nieuwe tuin? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en verzorgen met plezier een vrijblijvende offerte voor u.

Ons hoveniersbedrijf voor Borne ontwerpt uw nieuwe tuin

Wij luisteren naar wat u wilt en maken aan de hand daarvan een ontwerp waarbij wij ook rekening houden met de mogelijkheden van uw tuin. Daarbij adviseren wij u graag. Dankzij een fraai 3D-ontwerp ziet u uw nieuwe tuin direct tot leven komen. Wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp, gaan wij uw tuin aanleggen. Wij ontzorgen u hierbij volledig: de oude tuin wordt ontruimd en wij treffen alle voorbereidingen om te kunnen beginnen met de aanleg van uw nieuwe tuin.

Voor een complete aanleg

Ons hoveniersbedrijf voor Borne en omgeving zorgt voor een tuin waar u van kunt genieten en trots op kunt zijn. Daarbij staan wij garant voor een complete aanleg. Van graszoden of kunstgras tot bestrating, vijveraanleg, schuttingen, overkappingen en uiteraard het mooiste groen. Onze eigen specialisten verzorgen het voor u. Wij verlenen u perfecte service: snel, vriendelijk en tot in de puntjes verzorgd tegen uitstekende prijzen.

Eigen ontwerpen en zelf gekweekt groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in regio Borne dat u op alle vlakken maatwerk kan bieden? Dan zijn wij uw ideale partij. Als een van de weinige hoveniers in de wijde regio kunnen wij uw tuin voorzien van bomen en planten uit onze eigen kwekerij. Hiermee bieden wij u prachtig en uniek groen van topkwaliteit.

Ook op het gebied van schutting en overkappingen bieden wij maatwerk. U kunt kiezen uit talloze schuttingdelen in diverse materialen, stijlen en afmetingen. Wij stellen graag een op maat gemaakte schutting voor uw tuin samen. Wilt u uw tuin voorzien van een overkapping, patio of tuinhuis? Wij bieden u keuze uit zeer veel exemplaren. Onze eigen bouwkundig ontwerper kan echter ook zorgen voor een prachtige overkapping op maat.

Wij houden uw mooie tuin in optimale conditie

Hoe mooi uw nieuwe tuin ook is: de meeste tuinen hebben onderhoud nodig. Ons hoveniersbedrijf helpt u graag met al uw tuinonderhoud. Wij beschikken over alle kennis en middelen om uw tuin het hele jaar door in de best mogelijke conditie te houden en u volledig te ontzorgen.

Bespreek uw wensen met ons

Wij horen graag van u waar uw nieuwe tuin aan dient te voldoen. Bespreek uw wensen met ons en wij zullen zorgen voor een aantrekkelijke, vrijblijvende offerte op maat.

hoveniersbedrijf heerdink borne
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag dinsdag 27 februari geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug