Hoveniersbedrijf Almelo

Hoveniersbedrijf Almelo

Ons hoveniersbedrijf voor Almelo zorgt voor die prachtige nieuwe tuin waar u al tijden van droomt. Wij kunnen voor u uw ideale nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen. Dat doen wij met onze eigen team van hoveniers  die voor u klaar staan om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons dan. Wij geven u graag meer informatie en verzorgen indien gewenst een vrijblijvende offerte met een aantrekkelijke prijs.

Een prachtig 3D ontwerp van ons hoveniersbedrijf voor Almelo

Wij zijn een hoveniersbedrijf voor Almelo en omgeving met meer dan 40 jaar ervaring. Ondanks dat wij al lange tijd bestaan, werken wij altijd volgens de modernste technieken. Zo zorgen wij voor prachtige ontwerpen in 3D. Hiermee ziet u uw nieuwe tuin als het ware al voor u. Wij ontwerpen aan de hand van uw wensen en eisen en bespreken vervolgens het ontwerp met u. Bent u helemaal gelukkig? Dan zorgen wij ervoor dat uw prachtige nieuwe tuin volgens dit ontwerp wordt aangelegd.  

Voor een complete aanleg

Alles wat wij voor u ontwerpen, kunnen wij ook zelf voor u aanleggen. Wij bieden u complete tuinaanleg van A tot Z. Wij zorgen voor de perfecte aanleg van groen, graszoden of kunstgras en bestrating. Ook met vijveraanleg kunnen wij u van dienst zijn.

Verregaand maatwerk

Wij zijn het hoveniersbedrijf voor Almelo dat verregaand maatwerk biedt. Dat doen wij niet alleen met het ontwerp van uw tuin, maar ook met uw schuttingen en overkappingen. Wij stellen voor u een schutting op maat samen en plaatsen deze. Voor al uw wensen op het gebied van overkappingen, patio’s en/of tuinhuisjes kunt u gebruikmaken van de diensten van onze eigen bouwkundig ontwerper. Bij ons krijgt u in alle opzichten een unieke, persoonlijke tuin.

Bomen en planten uit eigen kwekerij

Van een goed hoveniersbedrijf mag u kwaliteit en vakmanschap verwachten. Dat bieden wij u al meer dan veertig jaar, onder andere met onze eigen kwekerij. Wij kunnen bomen en planten uit onze eigen kwekerij planten in uw tuin. Wij bieden u honderden verschillende soorten en zorgen er daarmee voor dat ook op het gebied van groen uw tuin helemaal bij u past.

hoveniers almelo

Het hoveniersbedrijf voor Almelo voor vakkundig onderhoud

Wanneer u eenmaal over die prachtige tuin beschikt, wilt u deze natuurlijk ook zo mooi mogelijk houden. Als uw hoveniersbedrijf voor Almelo zijn wij er niet alleen voor de aanleg van uw nieuwe tuin. Wij kunnen uw tuin ook voor u onderhouden. Dankzij onze expertise bent u ervan verzekerd dat uw tuin er het hele jaar door zo mooi mogelijk bij staat. Naast onderhoud, zoals snoeien en bewateren, kunnen wij ook zorgen voor nieuwe beplanting.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij staan voor u klaar om uw wensen te bespreken. Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte voor het ontwerp en aanleg en/of onderhoud van uw tuin aan te vragen.

hoveniersbedrijf heerdink Almelo
Aloys Heerdink Tuincentrum
  • Haarbrinksweg 26
  • 7678 RT Geesteren
Vandaag woensdag 17 juli geopend van 09:00–18:00
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

    Terug