Er bloeit weer iets moois bij Heerdink

Mooie woondecoratie van Tuincentrum Heerdink in Geesteren

Bij Tuincentrum Heerdink vindt u naast een grote hoeveelheid tuinartikelen ook een breed assortiment woondecoratie. Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend of collega, of bent u zelf toe aan een nieuwe stijl die past bij het seizoen? Neem een kijkje in onze winkel, want er zit vast iets geschikts voor u bij. 

Een wisselend assortiment

Elk seizoen wisselen wij het assortiment met nieuwe, trendy producten. Veel mensen komen daarom regelmatig een kijkje nemen in onze woonafdeling. U bent welkom om inspiratie op te doen tussen onze vele decoratief uitgestalde producten.

Wij hebben bijvoorbeeld mooie potten op bijpassende stellages, waarin u uw bloemen of plant wat extra allure mee kunt geven. Of wat dacht u van leuke lantaarntjes voor een kaarsje, die je zowel binnen als buiten kunt ophangen voor een romantisch effect? 
De artikelen van onze woondecoratieafdeling combineren uitstekend met een mooie kamerplant of een prachtig boeket. Dat maakt een bezoek aan Tuincentrum Heerdink tot een inspirerend dagje uit.