Er bloeit weer iets moois bij Heerdink

Een rustieke vijver met Tuincentrum Heerdink uit Geesteren

Water geeft bij uitstek een rustige sfeer aan uw tuin. Een vijver is een echte blikvanger, heerlijk om lekker naar te staren of met vrienden of familie naast te zitten. Tegenwoordig zijn ook zacht kabbelende waterpartijen heel populair. Door middel van een pompje hoort u continu het ontspannende geluid van water op de mooie rotsen. Tuincentrum Heerdink legt elk soort vijver of waterornament geheel voor u aan.

Vijverplanten zijn niet alleen mooi

Vijverplanten zorgen dat het water helder blijft en geven schaduw aan het waterleven. Daarbij onttrekken ze voor hun eigen groei voedingsstoffen aan het water. Zo gaan ze algengroei tegen, wat nuttig is voor allerlei waterdieren zoals vissen en kikkers. Planten die onder water groeien, geven zuurstof aan het water af, wat de kwaliteit ten goede komt. 

Bent u van plan een vijver of waterpartij aan te leggen? Vijverplanten staan niet alleen mooi, ze zijn onmisbaar voor een gezond ecosysteem. Laat u hierover adviseren door Tuincentrum Heerdink uit Geesteren. Zo weet u zeker dat uw vijver gezond blijft en mooi om naar te kijken.

Wij gebruiken materiaal van onze partners:

Ornamenten

Het ene vijverornament oogt spectaculair, het andere is wat meer ingetogen. Beide geven op hun eigen manier sfeer aan uw tuin. Wij leggen alle ornamenten vakkundig voor u aan.

Waterornamenten worden compleet geleverd met vijverbak, deksel of rooster, pomp, slang en alle andere benodigde accessoires.

Stel uw vraag