Er bloeit weer iets moois bij Heerdink

Laat uw tuin ontwerpen door Tuincentrum Heerdink uit Geesteren

Bij het ontwerpen van een tuin komen vele dingen kijken. Waar is het zonnig? Komt er een terras? Er moet rekening gehouden worden met het grondwater, het gevoel van ruimte in de tuin, kindvriendelijkheid en privacy. Heeft u na de aanleg tijd voor het onderhoud, of wilt u er zo min mogelijk omkijken naar hebben? Door van te voren goed over deze zaken na te denken, en het ontwerp er op af te stemmen, heeft u straks het meeste plezier van uw tuin. Tuincentrum Heerdink denkt graag met u mee over uw tuin, en maakt als u dat wilt een passend ontwerp.

Een volledig tuinontwerp voor een scherpe prijs

Voor slechts € 175,- krijgt u van ons een volledig ontwerp voor uw tuin. We gaan er rustig voor zitten en nemen uitgebreid uw wensen door, kijkend naar de mogelijkheden in uw tuin. Laat u de tuin door ons aanleggen? Dan is het ontwerp gratis.

Neem contact op

Voorbeeldontwerpen van Tuincentrum Heerdink

Met trots kijken wij terug op onze ontwerpen van tuinen en landschapselementen. Wij ontwerpen bijvoorbeeld terrassen, pergola’s, vijvers en zwembaden, in strakke en natuurlijke tuinen. Bekijk hier enkele voorbeelden.