Er bloeit weer iets moois bij Heerdink

Een ruim assortiment snijbloemen, vers van de veiling

Tuincentrum Heerdink heeft continu een ruime voorraad snijbloemen en boeketten in de verkoop. Deze worden 3 keer per week vers van de veiling aangeleverd en vakkundig verwerkt door onze gediplomeerde bloemschikkers. Kies uit één van onze prachtige boeketten, of stel er naar eigen smaak één samen. 

Mooie bloemen voor alle gelegenheden

Bloemen geven fleur aan de omgeving. Wilt u uw partner verrassen, of gaat u bij iemand op bezoek? Een boeketje wordt gewaardeerd. Tuincentrum Heerdink in Geesteren heeft altijd mooie bloemen op voorraad. Ook voor de invulling van speciale gelegenheden helpen we u graag.

Bruidsboeketten
Een bruiloft leent zich uitstekend voor een met bloemen versierde kerk, een exquisiet bruidsboeket, corsages of een autostuk. Tuincentrum Heerdink uit Geesteren denkt graag met u mee voor de mooiste dag van uw leven. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Rouwboeketten
In het geval van een overlijden kunt u bij Tuincentrum Heerdink terecht voor de bloemen die het afscheid mooi en waardig maken. Wij hebben jarenlange ervaring en gaan gepast met onze klanten om. U kunt een keuze maken uit ons boek met voorbeelden. Met een bedrukt lint of een kaart, geeft u eventueel een boodschap mee.

Bezorgservice

Voor een kleine vergoeding bezorgen wij uw boeket dezelfde dag nog tussen 17:00 uur en 18:00 uur op een plek naar uw keuze.

Euroflorist
Woont u verder weg? U kunt een eurofloristbezorging kiezen voor bezorging door heel Europa. De bloemen worden dan door een plaatselijke bloemist voorbereid en bezorgd. U heeft minder keuze wat betreft het boeket, en kunt dit niet zelf samenstellen.