Er bloeit weer iets moois bij Heerdink

Een natuurlijke tuin laten aanleggen door Tuincentrum Heerdink

Natuurlijke tuinen geven een veilig, beschut gevoel, en zorgen voor veel privacy. U loopt de deur uit en waant zich direct op vakantie. Dit type tuin trekt daarnaast ook veel vogels aan. Zo is het een meerwaarde voor de natuur in de buurt. Een natuurlijk tuin mag er af en toe best een beetje wilder uitzien en vergt daarom minder onderhoud. Tuincentrum Heerdink uit Geesteren ontwerpt natuurlijke tuinen en legt ze graag voor u aan.

Een tuin gevuld met planten

We beschouwen een tuin natuurlijk als deze voor tweederde is begroeid met planten. Bovendien zijn er hogere elementen in de tuin zoals bomen en struiken. Er wordt weinig gebruikgemaakt van bestrating en gazon. Echt een bos- of parkgevoel dus.

Tuincentrum Heerdink maakt een ontwerp voor een natuurlijke tuin, toegespitst op uw terrein en afgestemd op uw wensen. Deze maakt u kenbaar in een uitgebreid gesprek, waarna wij aan de slag gaan met de digitale tekening. Laat u uw natuurlijke tuin door ons aanleggen, dan brengen wij het ontwerp niet in rekening. U geniet nog lang van een beschutte, sprookjesachtige plek die weinig onderhoud nodig heeft.