Er bloeit weer iets moois bij Heerdink

Tuincentrum Heerdink legt en verkoopt kunstgras

Kunstgras vergt nauwelijks onderhoud en ziet er altijd mooi uit. Het is veilig in gebruik. Tuincentrum Heerdink legt en verkoopt kunstgras van het merk Royal Grass.  Dit is veilig en milieuvriendelijk geproduceerd met de nieuwste technologieën in de markt. Er zijn hardere en zachtere varianten te verkrijgen, die er allemaal goed uitzien. U heeft bovendien 10 jaar garantie op verkleuring door de unieke UV-bescherming. Overweegt u kunstgras te laten leggen? Kom de diverse kunstgrassen in onze showtuin bekijken, dan ervaart u zelf de kwaliteit. 

Royal Grass® XL

Een prachtig siergras met een natuurlijke kleur. De lengte van 65 mm geeft dit kunstgras een robuuste uitstraling. De grassprieten staan rechtop, met een lichte helling in alle richtingen. Een vol grastapijt, zeer geschikt voor tuinen en daktuinen, met 10 jaar garantie op verkleuring.

€ 44,95 per m2

Royal Grass® Deluxe

Dit volle gazon met olijfgroene gloed veert terug wanneer u er overheen loopt. Het gras is 35 mm lang en opgebouwd uit drie kleuren. Het is geschikt voor daktuinen en gewone tuinen.

€ 42,95 per m2

Royal Grass® EcoSense

Dit kunstgras is 100% recyclebaar, dus extra goed voor het milieu. Het is bijzonder geschikt als speel- en ontspanplek, omdat het heerlijk zacht en veerkrachtig aanvoelt. De kleur is prachtig volgroen.

€ 42,95 per m2

Royal Grass® Silk35

Een populair kunstgras, door de extra zachtheid en het volle olijfgroene uiterlijk. Het geeft een moderne uitstraling aan tuinen en daken. Net als alle andere kunstgrastypes heeft deze 10 jaar verkleuringsgarantie.

€ 39,95 per m2

Royal Grass® Silk25

Een zachte kunstgrasmat voor een zachte prijs. De 25mm grassprieten van Royal Grass® Silk25 zien eruit alsof de grasmaaier nog staat af te koelen. Zeer toegankelijk kunstgras, dat op brede schaal toepasbaar is. Perfect voor gezinnen met kinderen, maar ook voor kinderdagverblijven, als kunstgras op het dakterras of het balkon.

€ 27,95 per m2

Royal Grass® Exclusive 3.0

Een populair kunstgras, door de extra zachtheid en het volle olijfgroene uiterlijk. Het geeft een moderne uitstraling aan tuinen en daken. Net als alle andere kunstgrastypes heeft deze 10 jaar verkleuringsgarantie.

€ 36,95 per m2

Royal Grass® Satin

Dit grastapijt heeft een mooie, levendige uitstraling. Het is geschikt voor mensen die van een beetje weelderig gras houden, en combineert goed met een wilde tuin of rondom een vijver.

€ 36,95 per m2

Royal Grass® Velvet

Een zeer zacht type, geschikt voor een groter gazon. De grassprieten zijn fris, zomergroen en zijn een genot om met blote voeten door te lopen. Ook dit kunstgras heeft 10 jaar kleurgarantie.

€ 34,95 per m2

Royal Grass® Seda

Een scherp geprijsd kunstgras met een natuurlijke, zomergroene uitstraling. Het combineert goed met vijvers en zwembaden.  

€ 29,95 per m2

Royal Grass® Sense

Kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is? Royal Grass® Sense is het meest natuurlijk ogende type kunstgras dat er is. Met dit kunstgras ben je verzekerd van een heerlijk zacht gazon. Het kunstgras straalt veel volume uit, omdat elke grasvezel zich onafhankelijk van de rest gedraagt..  

€ 39,95 per m2