Er bloeit weer iets moois bij Heerdink

Een jong, vakkundig hoveniersbedrijf bij Enschede

Sinds jaren gebruikt Tuincentrum Heerdink in Geesteren haar expertise met trots voor een belangrijke bedrijfstak: hovenieren. Wij zijn blij om de service van tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud aan onze klanten te kunnen bieden. Ons werk geeft net dat beetje extra elan aan uw tuin. De tuin ziet er strak en verzorgd uit!

Enkele van onze werkzaamheden zijn:

Heeft u vragen of opmerkingen?

Stel uw vraag

Tuinontwerp

Wilt u het strak of natuurlijk? Tuincentrum Heerdink maakt een uitgedacht ontwerp. U maakt eerst uw wensen kenbaar. Wij letten op verschillende aspecten, zoals zonlicht, privacy, onderhoud en kindvriendelijkheid. Laat u de tuin ook door ons aanleggen, of neemt u de planten bij ons af? Dan is het ontwerp geheel kosteloos.

Meer over tuinontwerp

Tuinaanleg

Als uw unieke tuinontwerp klaar is, en u geeft akkoord, zijn wij uiteraard bereid hem voor u aan te leggen. Wij hebben hiervoor de kennis en de vakmensen in dienst. Als u zelf ook van tuinieren houdt, is het mogelijk om tussenvormen af te spreken, waarbij u een deel zelf doet en wij een deel van u over nemen. Vraagt u daarbij gerust om advies, daar wordt de tuin alleen maar mooier van.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Stel uw vraag

Tuinonderhoud

Het goed onderhouden van uw tuin kost tijd en kan soms best zwaar zijn. Benader ons gerust voor eenmalige hulp of periodieke ondersteuning bij het mooi houden van uw tuin. Of het nu gaat om een voor- of najaarsbeurt, het inzaaien van het gazon, het snoeien van bomen of struiken of alleen grasmaaien: voor elke opdracht leveren wij een scherpgeprijsde offerte.

Vraag een offerte aan