Er bloeit iets moois bij Heerdink

Contactinformatie van Tuincentrum Heerdink

In Geesteren, tussen Enschede en Zwolle ligt het grote Tuincentrum Heerdink. Met een kweekkas van 7500 m2 zijn wij een van de grootste leveranciers van sierplanten uit de regio. Naast de verkoop van allerlei soorten planten, bomen en accessoires, leveren wij hoveniersdiensten waaronder ontwerp en aanleg van strakke tuinen een natuurlijke tuinen. Voor grotere bestellingen bieden wij een leveringsservice in de gehele regio Twente.

Contactformulier

Bel, mail of kom langs

U vindt ons sfeervolle tuincentrum en onze kwekerij aan de Haarbrinksweg in Geesteren, op de hoek van de Achterpoolsweg. Neem de tijd om eens over onze verschillende afdelingen te lopen, en te kijken hoe ons aanbod uw tuin kan verrijken. Wij verkopen tuinplanten, kamerplanten, snijbloemen, bomen, vijverartikelen, gereedschap, bestrating, kunstgras, potten, vazen en woondecoratie. 

Heeft u vragen over onze hoveniersdiensten, tuinontwerp, tuinaanleg, aanbiedingen of iets anders? Bel met 0546-631 715, mail of vul het contactformulier in. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Tuincentrum Heerdink
Haarbrinksweg 26
7678 RT Geesteren 

Contactgegevens
0546 - 631 715
info@tuincentrumheerdink.nl